News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Zidane: "Είχαμε ευκαιρίες αλλά υπήρχαν δύο τερματοφυλακάρες στο γήπεδο"

Τετάρτη 18 Οκτωβρίου 2017

«Δεν ανησυχώ για τις χαμένες ευκαιρίες»

"Υπάρχει ένα επαναληπτικό παιχνίδι σύντομα και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε και τους τρεις βαθμούς στο Wembley", δήλωσε ο προπονητής.

Ο Zinedine Zidane ανέλυσε τον αγώνα με την Τότεναμ στην αίθουσα Τύπου του Santiago Bernabéu: "Δεν μπορούμε να’μαστε ευχαριστημένοι με το αποτέλεσμα γιατί στο σπίτι θέλουμε να κερδίζουμε πάντα. Πιστεύω ότι είχαμε ευκαιρίες, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, αλλά σήμερα υπήρχαν δύο τερματοφυλακάρες στο γήπεδο, τόσο ο Keylor όσο κι ο Lloris, και πρέπει να δεχτούμε ότι οι τερματοφύλακες σταματούν τις ευκαιρίες. Δεν χρειάζεται να κοιτάμε παραπέρα. Κάναμε τα πράγματα καλά και η ισοπαλία, στο τέλος, είναι φυσιολογική".

"Οι δύο τερματοφύλακες έχουν σταματήσει τρεις ή τέσσερις πολύ ξεκάθαρες ευκαιρίες και δεν με εκπλήσσει. Ο Lloris έκανε τον αγώνα που έπρεπε να κάνει και είναι κρίμα για εμάς, που έχουμε δημιουργήσει ευκαιρίες". 

Η Μαδρίτη φρεναρισμένη σε κάποια ματς

"Δεν πιστεύω ότι η Ρεάλ Μαδρίτης σταματιέται. Πήραμε ένα βαθμό, ένα λογικό αποτέλεσμα στον συνολικό υπολογισμό. Όλοι οι αγώνες είναι δύσκολοι, ειδικά εναντίον ομάδων που αμύνονται πολύ καλά, όπως απόψε. Είναι όλο και πιο δύσκολο γιατί, όταν κάποιος κερδίζει, ο πήχης μπαίνει όλο και πιο ψηλά. Ο αντίπαλος θα παίζει πάντα στο 250%".

Ευκαιρίες 

"Δεν ανησυχώ για τις χαμένες ευκαιρίες. Μάλλον είμαι ενοχλημένος για τους παίκτες, που είναι αυτοί που αγωνίζονται, μάχονται και παίζουν με ένταση. Είναι απογοητευτικό για τους παίκτες, αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο και πλέον έχουμε ένα παιχνίδι αυτή την Κυριακή. Θα συνεχίσουμε να επιμένουμε. Υπάρχει ένας επαναληπτικός επίσης σύντομα, είναι σαν ένας τελικός, και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς στο Wembley που δεν είναι η έδρα της Τότεναμ".

Καλύτεροι απ’τον αντίπαλο, αλλά χωρίς ευστοχία. Επαναλαμβάνεται η ιστορία;

"Δεν είναι κακή τύχη, δεν με έχει εκπλήξει τίποτα. Πρέπει να επιμείνουμε. Και δεν τα πάμε και άσχημα. Τελευταία τα πάμε καλύτερα. Είμαστε πρώτοι στο Champions League, αλλά μπορούμε φυσικά να τα πάμε καλύτερα".

"Η προσέγγιση της Τότεναμ δεν μας επηρέασε. Δεν σκεφτήκαμε τον αντίπαλο. Γνωρίζουμε ότι μπορούμε να βάλουμε σε δυσκολίες τους αντιπάλους ανά πάσα στιγμή. Αυτοί έβαλαν το πρώτο γκολ κι έκαναν ένα βήμα λίγο πίσω. Το γκολ του πέναλτι προέρχεται από μια πολύ ωραία φάση. Δεν με εκπλήσσει που έπαιξαν με πέντε πίσω και δύο φορ, πιστεύω ότι πολλές φορές παίζουν με αυτόν τον τρόπο".

Achraf

"Είναι ο φυσικός μπακ, αν κι ο Nacho μπορεί επίσης να παίξει σε αυτή τη θέση. Εξελίσσεται σε κάθε παιχνίδι, τα πάει καλά όταν παίζει και είμαστε ευχαριστημένοι με τη δουλειά του. Ο Nacho έχει επίσης πολλούς αγώνες και θα συνεχίσει να τους έχει".

Benzema

"Δεν έχω μιλήσει μαζί του. Θα ήθελε να’χε βάλει το γκολ, αλλά αυτό που έχει κάνει ο Lloris, στις δέκα φορές μπορεί να’πιανε τη μία, και το έκανε σήμερα. Τον Karim τον βλέπω όπως πάντα, κάθε μέρα και καλύτερα. Σκόραρε στη Χετάφε και μπορούσε να το’χε κάνει σήμερα. Υπομονή και να σκεφτούμε το επόμενο παιχνίδι".

Οι αλλαγές

"Δεν θα κάνω αλλαγές απλά για να τις κάνω, αν δεν υπάρχει δυνατότητα να βρεθούν κενά. Έβαλα τον Asensio επειδή ο Benzema ήταν πια κουρασμένος και τον Λουκάς για να ψάξουμε για μεγαλύτερο βάθος, αλλά δεν μπορέσαμε".

Αλλαγές που θα κάνατε

"Δεν θ’άλλαζα τίποτα. Ίσως εκεί ν’αλλάξω παίκτες, αλλά είμαι ευχαριστημένος με αυτό που έκαναν οι παίκτες. Παίξαμε καλά και πιέσαμε ψηλά. Έχουμε επτά βαθμούς, όπως κι αυτοί, και θα δούμε το επόμενο παιχνίδι".

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.