News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Zidane: "Κάναμε μια τεράστια προσπάθεια και επιτύχαμε μια πολύ καλή ανταμοιβή"

Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2017

«Η ομάδα έκανε ένα πολύ καλό ματς απ’την αρχή μέχρι το τέλος»

"Ο Bale και ο Cristiano Ronaldo ερμήνευσαν πολύ καλά το παιχνίδι και είμαι χαρούμενος γι'αυτούς", πρόσθεσε ο προπονητής.

Ο Ζιντάν παρακολούθησε τα μέσα ενημέρωσης στην αίθουσα Τύπου του Signal Iduna Park μετά τη νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία την διατηρεί στην κορυφή του όγδοου ομίλου. Ο προπονητής ξεχώρισε τους δύο σκόρερ: "Το σημαντικό είναι ότι παίξαμε καλά και σκοράραμε γκολ. Χαίρομαι για τον Bale και τον Cristiano Ronaldo. Ερμήνευσαν πολύ καλά το παιχνίδι. Στο τέλος επιτύχαμε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα σε μια δύσκολη έδρα. Δεν είχαμε κερδίσει ποτέ εδώ και ήταν σημαντικό να κάνουμε αυτό το αποτέλεσμα. Κάναμε έναν πολύ καλό αγώνα απ’την αρχή μέχρι το τέλος".

«Στο κέντρο του γηπέδου ερμηνεύσαμε το παιχνίδι πολύ καλά, ειδικά στην πίεση μας. Το κλειδί ήταν να πάρουμε τη μπάλα απ’τη Μπορούσια Ντόρτμουντ. Το πρώτο μέρος ήταν θεαματικό. Ήταν ένα δύσκολο γήπεδο κι εναντίον ενός αντιπάλου που μπορεί να σε βάλει σε μπελάδες, αλλά κάναμε ένα μεγάλο παιχνίδι. Είναι μόνο τρεις βαθμοί, αλλά με μια νίκη σ’αυτήν την έδρα που δεν είχαμε πάρει ποτέ και είναι ήδη 6 βαθμοί στο Champions League».

Bale

"Ελπίζω να υπάρξουν περισσότερα σημεία καμπής όπως σήμερα, αλλά πλέον βρίσκουμε τον Gareth σε πολύ καλή κατάσταση. Έχει ένα πρήξιμο στη γάμπα και δεν έχει τίποτα σημαντικό. Δεν ήταν εύκολο γι 'αυτόν και χαίρομαι. Γι’αυτόν το να βάζει ένα τέτοιο γκολ ήταν τέλειο... Στη διάταξη δεν ήταν στ’αριστερά, ήταν μπροστά με τον Cristiano. Αυτή που κάνει είναι μια φυσική κίνηση. Αυτό το ματς του ήρθε καλά γιατί αν του δώσεις χώρο μπορεί να’ναι θανατηφόρος, πολύ καλός".

Οι αισθήσεις που μεταδίδει ο Bale 

"Έχω την αίσθηση ότι κάθε παιχνίδι τον βλέπουμε με τα πόδια που είχε πριν. Χαίρομαι γιατί δεν ήταν εύκολο γι’αυτόν. Όταν βλέπεις τον Cristiano και τον Gareth να παίζουν μ’αυτό τον τρόπο, χαίρεσαι".

Η καλή τους απόδοση στο Champions League:  

«Έχουμε κάνει πολλά παιχνίδια όπως αυτό σ’άλλες διοργανώσεις. Όταν παίζεις έτσι, νομίζεις ότι είναι το τουρνουά, αλλά στο πρωτάθλημα πέρυσι το κάναμε επίσης. Έχουμε ένα παιχνίδι την Κυριακή και θέλουμε να κάνουμε τον ίδιο αγώνα στο σπίτι. Το Τσάμπιονς Λιγκ είναι ξεχωριστό αλλά για εμάς όλοι οι αγώνες είναι ξεχωριστοί.  Μπορούμε να’μαστε ευχαριστημένοι με αυτό που κάναμε σήμερα, διότι δεν είναι μια εύκολη έδρα. Έχουμε κάνει μια τεράστια προσπάθεια και είχαμε μια πολύ καλή ανταμοιβή».

Έλλειψη ευστοχίας 

"Βάλαμε τρία, και στο τέλος είναι αυτό, το σημαντικό είναι να βάζουμε περισσότερα απ’τον αντίπαλο."

Μπορούσια Ντόρτμουντ

"Την Μπορούσια την παρατηρήσαμε ήδη και παίζει πολύ ανοιχτά. Ενάντια σε μια Ρεάλ Μαδρίτης έτσι είναι περίπλοκο επειδή είχαμε την κατοχή της μπάλας κι επίσης ξέραμε να αντεπιτεθούμε. Ερμηνεύσαμε το παιχνίδι πολύ καλά. Αυτοί συνέχισαν με το παιχνίδι τους σκεπτόμενοι ότι θα μπορούσαν να βάλουν σε δυσκολίες τη Μαδρίτη. Αλλά το αντιμετωπίσαμε πολύ καλά".

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.