News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Zidane: "Είμαστε σε μια καλή στιγμή και πρέπει να το εκμεταλλευτούμε"

Σάββατο 19 Αυγούστου 2017

«Κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό για να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε ένα πρωτάθλημα που θα'ναι πολύ μακρύ»

«Η Deportivo είναι μια ομάδα που έχει καλούς παίκτες και ξέρει να παίζει», πρόσθεσε ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Zinedine Zidane εμφανίστηκε στην αίθουσα Τύπου της Ciudad Real Madrid. Ο λευκός προπονητής, ο οποίος έστειλε ένα «μήνυμα αγάπης σ'όλες τις οικογένειες όσων υπέστησαν την επίθεση της Βαρκελώνης» ανέλυσε την πρεμιέρα του πρωταθλητή στην Liga: «Είμαστε σε μια καλή στιγμή και πρέπει να το εκμεταλλευτούμε. Αντιμετωπίζουμε έναν αντίπαλο που έχει καλούς παίκτες και ξέρει πώς να παίζει».

"Είναι ένας αντίπαλος που θα προσπαθήσει να τα πάει καλά και παίζει εντός έδρας. Όλοι οι αγώνες πρόκειται να'ναι περίπλοκοι. Έχουν ένα παιχνίδι στο σπίτι και θα προσπαθήσουν να κάνουν το καλύτερό τους. Το κοινό θα τους βοηθήσει και το σημαντικό είναι αυτό που θα κάνουμε εμείς, όπως πάντα, παρά ο αντίπαλος. Μ'ενδιαφέρει αυτό που προτείνουμε εμείς στο γήπεδο».

Πρεμιέρα στη Liga

"Το κλειδί για μας θα'ναι όπως πάντα η δουλειά. Αυτό είναι που θα μας οδηγήσει να πετύχουμε πράγματα. Δουλεύουμε πολύ καλά και είμαστε σε μια πολύ καλή στιγμή. Πρέπει να το εκμεταλλευτούμε. Είναι πολύ μακρύ, είναι 38 παιχνίδια, και πέρυσι κερδίσαμε το πρωτάθλημα την τελευταία αγωνιστική".

Έπαινοι στο ρόστερ του 

«Δεν ξέρω αν είναι το καλύτερο στον κόσμο, αλλά σίγουρα έχω ένα φανταστικό ρόστερ. Σίγουρα μπορούμε να βελτιωθούμε γιατί έχω πολύ νεαρούς παίκτες που μπορούν πάντα να μάθουν. Ο στόχος είναι να προσπαθήσουμε να βελτιωθούμε γιατί αυτό το έτος θα'ναι πιο δύσκολο. Μέχρι τις 31 Αυγούστου μπορεί να συμβεί οτιδήποτε σε οποιαδήποτε ομάδα».

Το BBC βασικό

"Είμαστε όλοι στο ίδιο σκάφος και θέλουμε να κάνουμε το ίδιο όλοι. Υπάρχει μια ομάδα και σημαντικοί παίκτες. Όχι μια ομάδα Α και μια Β. Θέλουμε όλοι να τα πάμε καλά και στην ομάδα θα υπάρχουν πάντα αλλαγές".

"Γνωρίζουμε ότι είμαστε ο αντίπαλος που θέλουν να νικήσουν. Συμβαίνει πάντα με την Ρεάλ Μαδρίτης. Είναι ένας σημαντικός αγώνας για όλες τις ομάδες και σκεφτόμαστε πάντα το ίδιο: κάθε αγώνας είναι σημαντικός για να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε μια Liga που θα'ναι πολύ μεγάλη. Πρέπει να ξεκινήσουμε καλά και κάθε παιχνίδι θα'ναι μια τεράστια προσπάθεια για μας".

Asensio

"Έχω ξεκάθαρο τι μπορούν να προσφέρουν όλοι οι παίκτες στην ομάδα κι αυτός τα πάει εκπληκτικά κάθε φορά. Είμαστε όλοι προετοιμασμένοι κι αύριο έχουμε έναν αγώνα, την Τετάρτη το Trofeo Bernabéu και το άλλο Σαββατοκύριακο περισσότερη Liga. Θα'ναι πολύ μακρύ, αλλά είμαστε συγκεντρωμένοι όλοι και πρέπει να συνεχίσουμε σ'αυτή τη γραμμή".

Ο τίτλος του πρωταθλήματος

"Η κατάκτησή του ήταν το καλύτερο που έχει συμβεί στην καριέρα μου. Είναι ένας πολύ περίπλοκος τίτλος και η κατάκτησή του στον τελευταίο αγώνα ήταν εξαιρετική. Κερδίζεις ένα τρόπαιο με σταθερότητα και είναι κάτι το ιδιαίτερο. Έχουμε 38 αγώνες και θέλουμε να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε το πρωτάθλημα και πάλι".

Bale

"Είναι καλά. Προπονείται σταθερά κι αυτό είναι σημαντικό γι 'αυτόν. Είχε μικρά πράγματα πέρυσι και μετά τέσσερις μήνες τραυματισμού. Έχει μια πολύ καλή προετοιμασία. Είναι καλά σωματικά, δεν έχει ενοχλήσεις κι ελπίζω να'ναι ένα σημαντικό έτος τόσο για τον ίδιο όσο και για την ομάδα".

Διαιτητές

"Είπα ήδη τι σκεφτόμουν τις προάλλες. Ήταν κάτι συγκεκριμένο. Δεν συμφωνώ στο ότι διαμαρτύρομαι για τους διαιτητές, δεν έχω παραπονεθεί ποτέ για τους διαιτητές. Τις προάλλες είπα ότι η ποινή ήταν πάρα πολύ. Προσφύγαμε και θα το κάνουμε και πάλι και τέλος. Τώρα επικεντρώνομαι στο αυριανό παιχνίδι και σ'αυτό που πρέπει να κάνουμε".

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.