News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Η καλύτερη βιτρίνα στον κόσμο

Σάββατο 19 Αυγούστου 2017

Του Javier Lluch

Το 'Plan B' του Zidane αρέσει στην Ευρώπη


Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι ο φθόνος της Ευρώπης. Τα τελευταία της επιτεύγματα έχουν θέσει το λευκό ρόστερ στο επίκεντρο όλων των ματιών. Ο Zidane έχει ανεβάσει την αξία των αναπληρωματικών, μια θέση, η οποία σ'αυτή τη Μαδρίτη επί του παρόντος υπάρχει μόλις και μετά βίας. Οι άλλες ομάδες ξέρουν ότι το να πάνε στο Μπερναμπέου για ψώνια είναι ένα σίγουρο στοίχημα αλλά γνωρίζουν την ίδια στιγμή ότι το να πάρουν για απάντηση ένα ναι όταν ρωτάνε για κάποιον απ’τους παίκτες είναι ένα περισσότερο από πολύπλοκο έργο, και περισσότερο αφού ακούνε τον Ζιντάν να διαβεβαιώνει ότι "δεν θα φύγει κανείς" σε ό, τι απομένει στην αγορά.

Η στιγμή που περνάνε οι λευκοί κάνει οι άθικτοι του Zidane να’ναι απρόσιτοι στην αγορά. Είναι τότε όταν μπαίνουν στη σκηνή τα διάσημα μέλη του «σχεδίου Β», για το οποίο έγινε τόσος λόγος την περασμένη σεζόν.

Οι επιθυμητοί

Casilla, Nacho, Asensio, Kovacic και Lucas είναι αντικείμενο του πόθου. Στη λίστα έχει προστεθεί επίσης ο Marcos Llorente, ο οποίος την τελευταία σεζόν αγωνίστηκε στην Alavés.

Χθες, βγήκε και πάλι η είδηση ​​του ενδιαφέροντος της Roma για τις υπηρεσίες του Nacho, τρίτου στόπερ της ομάδας. Ο canterano είχε έναν πρωταγωνιστικό ρόλο πέρυσι, αλλά σ’αυτά τα τρία πρώτα επίσημα ματς η παρουσία του ήταν ανύπαρκτη, γεγονός που έχει προκαλέσει πιθανότατα την περιέργεια του Monchi.

Ένας άλλος gialorrossi στόχος είναι ο Lucas Vázquez, ενδιαφέρον που μοιράζονται με τη Newcastle του Μπενίτεθ. Ο Ισπανός προπονητής συνυπήρξε με τον Lucas στην Ρεάλ Μαδρίτης. Τους θέλουν «δυο δυο». Επειδή μια άλλη απ’τις επιθυμίες του Benítez είναι ο Kiko Casilla, με τον οποίο εργάστηκε επίσης κατά τη διάρκεια της παραμονής του στη Μαδρίτη.

Δύο απ’τις αισθήσεις αυτής της έναρξης της σεζόν βρίσκονται επίσης στις ατζέντες των μεγάλων. Ο Asensio, η μεγαλύτερη ανάδυση του ισπανικού ποδοσφαίρου τα τελευταία χρόνια, έχει κάνει να χτυπήσει το τηλέφωνο των γραφείων του Σαντιάγκο Μπερναμπέου. Σ’αυτήν την περίπτωση, αυτή που ρωτούσε ήταν η Άρσεναλ. Άλλες ομάδες παραιτούνται απ’το να ρωτήσουν γιατί το βλέπουν σαν μια αδύνατη αγάπη. Ο άλλος είναι ο Kovacic, μια υπογραφή που εξέπληξε πολλούς αλλά που ενθουσιάζει τον Madridismo καθώς περνούν τα παιχνίδια. Η Γιουβέντους ήταν αυτή που ενδιαφέρθηκε περισσότερο φέτος το καλοκαίρι για την απόκτηση του Κροάτη, αλλά ο Ζιντάν γνωρίζει ότι σ’αυτόν έχει ένα ακατέργαστο διαμάντι κι αντιστέκεται στο ν’αποχωριστεί τον Mateo.

Ο τελευταίος που ήρθε, έχει επίσης τις φίλες του κι ο μηδενικός ρόλος που είχε σ’αυτή την έναρξη κάνει να τίθεται η έξοδός του. Η Σεβίλλη ψάχνει μια υπογραφή για το Champions League κι ο Marcos Llorente θα μπορούσε να’ναι ο καλύτερος υποψήφιος.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.