News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Οργή στη Ρεάλ Μαδρίτης: «Δεν είχαμε ζήσει ποτέ κάτι τέτοιο»

Δευτέρα 14 Αυγούστου 2017

Του José Felix Díaz, αρχισυντάκτη της Marca

Υποδεικνύουν τον διαιτητή και τον Luis Suarez


Ούτε η ηχηρή νίκη με 1-3, δεν απορρόφησε την αγανάκτηση, ούτε και ηρέμησε την διάθεση αποδυτηρίων που δεν μπορούσαν να καταλάβουν αυτό που είχε συμβεί στο χόρτο του Καμπ Νόου σε σχέση με την απόδοση του διαιτητή De Burgos Bengoetxea.

«Αυτό επαναλαμβάνεται εδώ σε κάθε παιχνίδι που παίζουμε, αλλά το αποψινό δεν έχει όνομα, ξεπερνά τα πάντα με μεγάλη διαφορά», σχολίαζε ένας βαρέων βαρών στα λευκά αποδυτήρια μετά τον αγώνα. Και είναι ότι οι παίκτες, οι ίδιοι που επέπληξαν τον Luis Suarez για την υπερβολική βουτιά του, δεν πίστευαν την αποβολή του Κριστιάνο Ρονάλντο και η οποία δεν εξέπληξε μόνο τους madridistas. Και είναι ότι μέχρι και οι παίκτες της Barcelona δεν περίμεναν να δουν τον Πορτογάλο ν’αποβάλλεται για το τζαρτζάρισμα με τον Umtiti.

Η Ρεάλ Μαδρίτης πιστεύει ότι δεν είναι τυχαίο ότι στα τέσσερα απ’τα πέντε τελευταία Clásicos, η ομάδα του Ζιντάν έχει τελειώσει με παίκτη λιγότερο, αλλά η παράσταση του 31χρονου διεθνούς διαιτητή έχει ξεπεράσει με διαφορά όλα τα προηγούμενα, τουλάχιστον έτσι σκέφτονται μεταξύ των παικτών της λευκής ομάδας.

Η λευκή οντότητα αισθάνεται απροστάτευτη στο θέμα της διαιτησίας κι ελπίζει στο πλαίσιο της νέας τάξης που έρχεται στην Ομοσπονδία, τα πάντα να μπορέσουν να επιστρέψουν σε μια ομαλότητα που τώρα πιστεύουν ότι δεν υπάρχει κι ότι ελαχιστοποιείται με την υπάρχουσα ποδοσφαιρική διαφορά μεταξύ των δύο μεγάλων του Ισπανικού ποδοσφαίρου, υπέρ των λευκών.

Χθες ήταν παρόντας στα επίσημα του Καμπ Νόου ο Juan Luis Larrea, ο νυν πρόεδρος της Ομοσπονδίας, κι ο οποίος έχει επιβεβαιώσει στη θέση του επικεφαλής διαιτησίας τον Victoriano Sánchez Arminio.

Η αγανάκτηση δεν τελειώνει με την απόδοση του διαιτητή. Ούτε στο ελάχιστο. Ο Luis Suarez υποδεικνύεται και πάλι απ’τους madridistas, τον οποίο θεωρούν λίγο αθλητικό και την αιτία της ανεξέλεγκτης διαιτησίας απ’την οποία υπέφερε ο Βάσκος διαιτητής.


Δεν είναι η πρώτη φορά που τ’αποδυτήρια της Ρεάλ Μαδρίτης υποδεικνύουν τον Ουρουγουανό για την έλλειψη ευγενούς άμιλλας, καθώς προσποιήθηκε ένα ανύπαρκτο πέναλτι στην έξοδο του Keylor Navas.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.