News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Zidane: «Είμαστε ικανοποιημένοι με το αποτέλεσμα, αλλά δεν έχει τελειώσει»

Δευτέρα 14 Αυγούστου 2017

«Μ’ενοχλεί η αποβολή του Κριστιάνο Ρονάλντο· η κάρτα είναι λίγο σκληρή»

«Είμαι περήφανος για τους παίκτες, επειδή τα πήγαν πολύ καλά με δέκα και πίστεψαν μέχρι το τέλος», δήλωσε ο προπονητής.


Ο Ζινεντίν Ζιντάν ανέλυσε για τα μέσα μαζικής ενημέρωσης το θρίαμβο της Ρεάλ Μαδρίτης στο πρώτο σκέλος του Supercopa της Ισπανίας με τη Μπαρτσελόνα: «Είμαστε ευχαριστημένοι με το αποτέλεσμα, αλλά δεν έχει τελειώσει, και πρέπει να παίξουμε την Τετάρτη. Σήμερα πρέπει ν’απολαύσουμε κι αύριο να σκεφτούμε πλέον τον επαναληπτικό».

«Δεν πρόκειται ν’ασχοληθώ με τον διαιτητή, επειδή κάναμε ένα μεγάλο αγώνα. Μ’ενοχλεί  η αποβολή του Κριστιάνο Ρονάλντο, γιατί μπορεί να μην είναι πέναλτι, αλλά η κάρτα είναι λίγο σκληρή. Θα δούμε αν μπορούμε να κάνουμε κάτι για να παίξει την Τετάρτη. Είμαι πολύ περήφανος για τους παίκτες, οι οποίοι τα πήγαν πολύ καλά με δέκα και πίστεψαν στη νίκη μέχρι το τέλος. Τώρα έχουμε τον επαναληπτικό και πρέπει να ξεκουραστούμε καλά».

Αναπληρωματικοί

«Δεν υπάρχει μια ομάδα Α ή Β. Είμαστε όλοι μαζί και δουλεύουμε όλοι με τον ίδιο τρόπο. Το καλό αυτού του ρόστερ είναι ότι ανταποκρίνονται όλοι. Όποιος κι αν παίζει κι όποια κι αν είναι η στιγμή τα πάει πολύ καλά. Είναι μια χαρά για έναν προπονητή να βλέπει αυτή την συγκέντρωση στους παίκτες του».

«Ο Asensio δεν μ’εκπλήσσει. Αυτό που κάνει το κάνει εκπληκτικά. Είναι γρήγορος, σπάει γραμμές και χτυπά τη μπάλα πολύ καλά. Είμαστε ευχαριστημένοι μαζί του και μ’όλους. Δεν είναι εύκολο να μπει έτσι σ’ένα παιχνίδι 15 λεπτά πριν το τέλος. Μπήκε πολύ γρήγορα στο παιχνίδι κι έκανε τη διαφορά. Isco, Kovacic κι όλοι μαζί κάναμε έναν μεγάλο αγώνα. Πρέπει να αναδείξουμε την ομάδα».

Kovacic

«Έχει κάνει ένα μεγάλο παιχνίδι και τα’χει πάει θαυμάσια. Έχει χτυπήσει στον οπίσθιο μηριαίο του κι ως εκ τούτου βγήκε απ’το γήπεδο. Πολύ ευχαριστημένος με την απόδοσή του, γιατί ανταποκρίνεται πάντα».

Isco


«Όταν υπέγραψε με τη Ρεάλ Μαδρίτης ήμουν κοντά στην ομάδα και τον έβλεπα να προπονείται και χρειάζονταν χρόνο και να παίζει συχνά. Δεν μ'εκπλήσσει γιατί κάνει τη διαφορά, κάνει το παιχνίδι της ομάδας και είναι δύσκολο να του πάρεις τη μπάλα. Χαίρομαι γι 'αυτόν, επειδή εξελίσσεται. Πρέπει να συνεχίσουμε έτσι. Μόλις αρχίσαμε».

Η σελίδα της στήλης στο facebook:

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.