News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Marco Asensio, ειδικός στα ντεμπούτα

Κυριακή 13 Αυγούστου 2017

Της Marina Pérez

Ο mallorquin έχει σκοράρει σε όλα τα ντεμπούτα του

Οι πρώτες φορές μένουν πάντα στη μνήμη. Ή αν όχι, πείτε το στον Marco Asensio. Ο παίκτης έχει σκοράρει στο ντεμπούτο του στο Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ, στη Liga, στο Τσάμπιονς Λιγκ και στο Copa del Rey. Είναι η ονειρεμένη αρχή για κάθε παίκτη. Και σήμερα θα παίξει το πρώτο του Supercopa Ισπανίας ντυμένος στα λευκά.

Μόλις ένα μήνα μετά την επιστροφή του Asensio, ο οποίος ήταν δανεικός στην Εσπανιόλ κατά τη διάρκεια της σεζόν 2015-16, ο Ζινεντίν Ζιντάν του έδωσε το ντεμπούτο του με στυλ. Ξεκίνησε στο Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ εναντίον της Σεβίλλης, στις 9 Αυγούστου του 2016. Έπαιξε στα 90 λεπτά κι έλαμψε στον αγωνιστικό χώρο. Ένα αστέρι είχε φτάσει.

Λόγω αυτής της απόδοσης στο Σούπερ Καπ, ο Γάλλος προπονητής δεν δίστασε να τον ξεκινήσει στον πρώτο αγώνα πρωταθλήματος δώδεκα ημέρες αργότερα απέναντι στη Ρεάλ Σοσιεδάδ στο Anoeta. Βασικός και πάλι, αλλά αυτή τη φορά έπαιξε 66 λεπτά και σκόραρε το δεύτερο απ'τα τρία γκολ με τα οποία υπέταξαν οι λευκοί τους donostiarras.

Τον Οκτώβριο ήρθε το Champions League, και μαζί με αυτό, ένα ακόμα γκολ του Asensio στο ντεμπούτο του. Ήταν ενάντια στην Λέγκια και στο Μπερναμπέου. Η Ρεάλ Μαδρίτης διέλυσε το πολωνικό σύνολο με 5-1 κι ο Marco άφησε τη συνεισφορά του στο παιχνίδι. Έκανε το 3-1 στο 37ο λεπτό του παιχνιδιού.

Και στις διοργανώσεις κατά τη διάρκεια της σεζόν, δεν υπάρχουν δύο χωρίς τρία. Έλλειπε το Copa del Rey και το γκολ του Asensio έγινε πραγματικότητα στην αναμέτρηση εναντίον της Cultural Leonesa στον πρώτο αγώνα στη Leon και δύο φορές. Δικά του ήταν το 0-2 και το 0-4 σ'έναν αγώνα γεμάτο από την «Ομάδα Β» της Ρεάλ Μαδρίτης.

Τρίαινα 'ALM'

Μάλιστα, τόσο στις αναμετρήσεις του Ευρωπαϊκού Σούπερ Καπ, της Liga όσο και στου Copa del Rey, ο Asensio έπαιξε μαζί με τους Morata και Lucas Vázquez. Μόνο στον αγώνα του Champions League εναντίον της Λέγκια Βαρσοβίας, επέλεξε ο Zizou το BBC συν τον Asensio.

Και είναι ότι την περασμένη σεζόν, η τρίαινα Asensio-Lucas-Morata, σκόραρε 34 γκολ σε 6.074 λεπτά και 131 παιχνίδια (ο Asensio έπαιξε 38 παιχνίδια και 1.918 λεπτά κι έβαλε 10 γκολ). Αντ 'αυτού, το BBC σκόραρε 70 γκολ κι έπαιξε 9.297 λεπτά σε 121 παιχνίδια.

Σήμερα, ο παίκτης θα προσπαθήσει να βοηθήσει την ομάδα να μπει μπροστά στην διπλή αναμέτρηση.

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.