News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Casemiro, το αντίδοτο του Messi

Κυριακή 13 Αυγούστου 2017

Της Patricia Terroba

Ο Ζιντάν εμπιστεύεται τον Βραζιλιάνο για να φρενάρει τον Αργεντινό απόψε

Είναι το τείχος της Ρεάλ Μαδρίτης, ο παίκτης που είναι επιφορτισμένος να φρενάρει τις επιθέσεις του αντιπάλου, του να κόβει κάθε πάσα της αντίπαλης ομάδας και του να θωρακίζει την αναγκαία ισορροπία στη μεσαία γραμμή του λευκού συνόλου. Είναι το καθήκον του και το εκπληρώνει τέλεια.

Κι απόψε στο Καμπ Νόου, οι λευκοί χρειάζονται την καλύτερη εκδοχή του, χρειάζονται τον καλύτερο Casemiro. Επειδή απέναντι δεν είναι οποιοσδήποτε. Στο αντίπαλο στρατόπεδο είναι ο Leo Messi, ο παίκτης που κανείς δεν μπορεί να σταματήσει, αυτός που, χωρίς να χρειάζεται οτιδήποτε ή οποιονδήποτε άλλο, αποσταθεροποιεί ένα παιχνίδι και, αν είναι απαραίτητο, έναν τελικό.

Άλλα ο Zidane και το ρόστερ της Μαδρίτης, έχουν το δικό τους αντίδοτο 'anti Messi', και δεν είναι άλλος απ'τον Casemiro. Ο Βραζιλιάνος έρχεται σε μία απ'τις καλύτερες στιγμές του. Έχει αρχίσει τη σεζόν μ'έναν τίτλο, το Σούπερ Καπ Ευρώπης, όντας επιπλέον μαζί με τον Isco ο καλύτερος της αναμέτρησης ενάντια στη Manchester United.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.