News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Η Μαδρίτη επιστρέφει στην δουλειά με τον Cristiano

Σάββατο 5 Αυγούστου 2017

Ο Florentino Pérez πήγε στην προπόνηση και χαιρέτησε τους παίκτες


Η Ρεάλ Μαδρίτης προπονήθηκε στο Valdebebas για πρώτη φορά μετά την επιστροφή της απ’την περιοδεία στις ΗΠΑ με το μυαλό στο Ευρωπαϊκό Super Cup, που θα διεκδικήσει στις 8 Αυγούστου κόντρα στη Manchester United. Η μεγάλη είδηση ​​της προπόνησης ήταν η ενσωμάτωση του Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος προσχώρησε στην ομάδα αλλά προπονήθηκε ατομικά προκειμένου να πιάσει τον ρυθμό των συμπαικτών του.

Ο Πορτογάλος ξεκίνησε με τους συμπαίκτες του και στη συνέχεια συνέχισε με τη ρύθμιση για λογαριασμό του. Για τους υπόλοιπους, η προπόνηση κύλησε ομαλά και οι παίκτες εξαντλούν τις τελευταίες ώρες για να πείσουν τον προπονητή ότι πρέπει να βρεθούν στην εντεκάδα του τελικού.

Ο Florentino Pérez δεν ήθελε να χάσει την επιστροφή των δικών του στην εργασία και πήγε στο γήπεδο προπόνησης. Ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης συνομίλησε με το τεχνικό τιμ και τους παίκτες.


Είναι η πρώτη φορά του καλοκαιριού στην οποία ο Ζινεντίν Ζιντάν θα μπορέσει να’χει όλη την ομάδα του, και είναι ότι πλέον η σεζόν ξεκινά κι ο José Mourinho θα’ναι ο μεγάλος του αντίπαλος σε ένα έτος κατά το οποίο οι λευκά φιλοδοξούν να επιτύχουν το Sextete.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.