News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Επιστρέφει το αφεντικό

Σάββατο 5 Αυγούστου 2017

Των J.L. Calderón και Santiago Siguero

Εντάσσεται σήμερα στις προπονήσεις

Η επιστροφή ανακουφίζει την ανησυχία του Ζιντάν για την έλλειψη σκοραρίσματος που επέδειξε η ομάδα

Επιστρέφει το αφεντικό. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ενσωματώνεται το απόγευμα στις προπονήσεις της Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Ζιντάν θα'χει και πάλι στις εντολές του το μεγάλο του αστέρι. Στην αναμενόμενη επιστροφή του, όχι μόνο για το τι σημαίνει σε αθλητικό επίπεδο, αλλά και λόγω όλης της σκόνης που σήκωσε μετά τη διαμάχη για το μέλλον του στο λευκό σύνολο.
  
Ο Cristiano δεν είπε ποτέ τίποτα, το οποίο ανακάτεψε ακόμη περισσότερο την κατάσταση, αλλά η ενσωμάτωσή του σήμερα στις προπονήσεις μοιάζει ένα σαφές μήνυμα για το ποιες είναι οι προθέσεις του χωρίς να χρειάζεται να μιλήσει. Ο Ζιντάν έδειξε πάντα ήρεμος, μ'επιθυμία ν'ανακτήσει τον Πορτογάλο και να διευθετήσει ένα θέμα που τον έχει καταδιώξει σ'όλη την Αμερικάνικη περιοδεία.

Το θέμα είναι ότι επιστρέφει, κι όπως έχει φανεί στα κοινωνικά του δίκτυα, το κάνει με όρεξη να βρίσκεται στη διάθεση του Ζιντάν το συντομότερο δυνατόν. Σήμερα το θέμα αυτό θα αρχίσει επίσης να αντιμετωπίζεται όταν προπονητής και παίκτης συναντηθούν αυτοπροσώπως. Θα'ναι η στιγμή να αξιολογηθεί η φυσική κατάσταση του Cristiano και να συμφωνηθεί το ντεμπούτο του με την ομάδα. Εκ των προτέρων δεν τον υπολογίζει για το Ευρωπαϊκό Super Cup την Τρίτη και η ιδέα είναι να μπορέσει να υπολογίζει τον αστέρα ενόψει του πρώτου σκέλους του Supercopa της Ισπανίας με τη Μπαρτσελόνα.

Ο Ζιντάν απέδειξε ήδη την περασμένη σεζόν ότι η φυσική κατάσταση κι ο σεβασμός των χρόνων, τόσο στην προετοιμασία όσο και στους τραυματισμούς, δεν είναι διαπραγματεύσιμα. Δεν του αρέσει να πιέζει επιστροφές και, επιπλέον, το στοίχημα του βγήκε καλά. Με πολλούς παίκτες και ειδικά με τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος έφτασε σαν ένας πυροβολισμός στην τελική ευθεία της σεζόν, η οποία έληξε με ένα νταμπλ στον τελικό του Champions League.

Ένα διαφορετικό καλοκαίρι

Το αρχικό σχέδιο με τον Πορτογάλο είναι το ίδιο, αλλά δεν θα'ναι ένα ιδιαίτερο πράγμα, αλλά γενικό, μ'όλους τους σημαντικούς παίκτες. Πέρυσι έπρεπε να'χει μια ιδιαίτερη προσοχή μαζί του στην αρχή της σεζόν, επειδή προέρχονταν από ένα λεπτό τραυματισμό. Αυτό τώρα δεν είναι ένα πρόβλημα, διότι ο CR7 έχει μπορέσει να ξεκουραστεί καλά, έχει μέρες που δουλεύει ατομικά κι έχει όρεξη να παίξει όσο το δυνατόν συντομότερα. Φυσικά, η δοσολογία κατά τη διάρκεια της σεζόν θα'ναι λίγο πολύ η ίδια. Είναι πολλά ματς και 10 μήνες ανταγωνισμού. Πάρα πολύς δρόμος για να μην διανυθεί με όλους να παίρνουν ανάσες.

Ο Cristiano επιστρέφει επίσης για ν'ανακουφίσει την έλλειψη σκοραρίσματος που έχει επιδείξει η Ρεάλ Μαδρίτης σ'αυτά τα πρώτα στάδια της σεζόν. Πέντε γκολ σε τέσσερα παιχνίδια είναι η φτωχή συγκομιδή του λευκού συνόλου, που στην έλλειψη του μεγάλου επιθετικού του, έχουν προστεθεί οι αποχωρήσεις των James Rodríguez, Morata και Mariano. Δύο επιθετικοί και τρεις παίκτες που πέρυσι έβαλαν έναν καλό αριθμό γκολ.

Ένας άλλος επιθετικός

Έτσι έχουν τα πράγματα, ο Ζιντάν αναπνέει πιο ήρεμος με την παρουσία του Κριστιάνο Ρονάλντο, παρά το ότι βραχυπρόθεσμα δεν θα είναι σε θέση να υπολογίζει σε αυτόν. Ο Πορτογάλος είναι μια εγγύηση γκολ κι αυτό το θέμα είναι μέχρι στιγμής μια προφανής ανησυχία στο μυαλό του Ζιντάν. Η ομάδα είναι ενήμερη αυτού και δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να βγει στην αγορά σε αναζήτηση ενός «9» για να αμβλύνει την έξοδο ενός επιθετικού του επιπέδου του Morata και να ισορροπήσει την επιθετική ζυγαριά, έχοντας υπόψη ότι ο Borja Mayoral θα λειτουργήσει ως Mariano στην περίπτωση που μείνει στο ρόστερ.

Όπως ανέφερε η MARCA στις 21 Ιουλίου μετά την αποχώρηση του Morata στην Τσέλσι, η Μαδρίτη χτενίζει την αγορά εδώ και καιρό και χειρίζεται τα ονόματα των Kasper Dolberg (Άγιαξ) και Domenico Berardi (Σασσουόλο). Ένα προφίλ όχι galáctico, αλλά ενός νεαρού ποδοσφαιριστή και με προοπτική που να δεχθεί έναν δευτερεύοντα ρόλο στην ομάδα.


Η σελίδα της στήλης στο facebook:

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.