News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Kovacic το κάνει πιο δύσκολο στον Zidane

Τρίτη 1 Αυγούστου 2017

Του Pablo Polo

Το Clásico τον έχει ενισχύσει ενώπιον του τεχνικού


Ο Kovacic εξακολουθεί να κάνει άξια πράγματα για να’χει ρόλο στην Ρεάλ Μαδρίτης. Τουλάχιστον, περισσότερο από ό, τι υποτίθεται λαμβάνοντας υπόψη τον τεράστιο ανταγωνισμό που υπάρχει στη μεσαία γραμμή και το ότι ο Ζιντάν έχει μια βασικότατη τρίαινα της οποίας ηγούνται οι Modric, Kroos και Casemiro. Από εκεί και πέρα, η μάχη του Κροάτη είναι με τους Marcos Llorente, Isco, Ceballos, Asensio ή Lucas Vázquez.

Η εικόνα είναι πολύπλοκη για να’χει λεπτά, αλλά ο Mateo δεν έχει καμία πρόθεση να ρίξει πετσέτα κι ενάντια στη Μπαρτσελόνα στο τελευταίο λευκό φιλικό έδωσε ένα χτύπημα εξουσίας. Ήταν ένας απ’τους πιο διακεκριμένους παίκτες του συνόλου του Ζιντάν κι άνοιξε το σκορ για τους λευκούς με μια γκολάρα. Ο Kovacic το κάνει ακόμη πιο δύσκολο στον Ζιντάν που έχει πολλές επιλογές.

Χτύπημα εξουσίας

Ο τεράστιος ανταγωνισμός στη μεσαία γραμμή καλεί την σκέψη, ακόμη, και σε μια πιθανή έξοδο του Kovacic, στον οποίο δεν πρόκειται να λείψουν προσφορές. Ωστόσο, ο Mateo είναι μια αδυναμία του Ζιντάν, ο οποίος ήθελε ήδη να τον έχει στο πλευρό του την περασμένη σεζόν και που σ’αυτή εξακολουθεί να σκέφτεται το ίδιο, πεπεισμένος για τη μεγάλη προοπτική του Κροάτη και του πόσο πολύ μπορεί να του δώσει σε μια σεζόν κορυφαίων υποχρεώσεων.

Προς το παρόν, ο Kovacic κάνει τη δουλειά του, που είναι να επιστρέψει την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του και να εκμεταλλευτεί τα λεπτά που του δίνει ο ZZ.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.