News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Sergio Ramos, «Επιχείρηση Σκόπια»

Τρίτη 1 Αυγούστου 2017

Του Pablo Polo

Ακολουθεί ένα πλάνο για να προλάβει το Supercopa

Δεν είναι σε αρίστη κατάσταση, αλλά εργάζεται περισσότερο απ’τον καθένα για να βρεθεί πολύ σύντομα. Συγκεκριμένα, στις 8 Αυγούστου. Είναι η ημερομηνία που έχει ο Sergio Ramos στο στόχαστρο, σ’αυτήν τη ιδιότυπη προετοιμασία που έχει. Ο στόπερ είναι ένα κλικ πίσω απ’τους συμπαίκτες του σε σωματικό επίπεδο λόγω των προβλημάτων που είχε στο αυτί, αλλά πλέον προπονείται στο εκατό τοις εκατό κοιτώντας το πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν κόντρα στη Manchester United.

Στα Σκόπια, στις 8 Αυγούστου, η Μαδρίτη παίζει τον πρώτο τίτλο της σεζόν κι ο Ράμος γνωρίζει ότι η ομάδα τον χρειάζεται στο εκατό τοις εκατό. Ως εκ τούτου, εκτός απ’την εργασία που κάνει με τους συμπαίκτες του, δουλεύει επιπλέον ώρες στο γυμναστήριο και στο γήπεδο για να κάνει αυτό το άλμα ποιότητας σε σωματικό επίπεδο που εξακολουθεί του λείπει σ’αυτήν την έναρξη της σεζόν. Η συνήθης θεαματική κατάσταση της φόρμας του -δεν την παραμέλησε το καλοκαίρι- βοηθά να πάρει ρυθμό γρήγορα, αλλά ο Antonio Pintus είναι πολύ από πάνω του, έτσι ώστε σύντομα να’χει τον ιδανικό τόνο για ν’αποδώσει με εγγυήσεις στον τελικό.

Ο Sergio ήταν ήδη καθοριστικός την περασμένη σεζόν στο Σούπερ Καπ -σκόραρε στο 92' και οδήγησε τη Μαδρίτη στην παράταση- και θέλει να επαναλάβει τις επιδόσεις του στην φετινή έκδοση, ενάντια στη Μάντσεστερ του Μουρίνιο τον οποίο έχει ιδιαίτερο άχτι. Για το τι σημαίνει να παίζει απέναντι σε μια ομάδα με την οντότητα της United, για το παρελθόν του Mou στη Μαδρίτη... Δεν είναι ένα ακόμα παιχνίδι. «Θα φτάσουμε καλά στο Supercopa, κάνουμε τη δουλειά σωστά», διαβεβαίωνε στην τελευταία του εμφάνιση πριν απ’το Clásico.

Ο αρχηγός θα’ναι και πάλι βασικός εναντίον της μικτής του MLS για να συνεχίσει να παίρνει φόρμα και ρυθμό. Προς το παρόν, έχει μόνο 45 λεπτά σ’αυτήν την προετοιμασία, αυτά που έπαιξε ενάντια στη Μπαρτσελόνα στο Μαϊάμι.


Η σελίδα της στήλης στο facebook:

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.