News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Μια ακόμα νύχτα μαγείας με τον Isco

Τετάρτη 9 Αυγούστου 2017

Του Santiago Siguero

Ο Isco έκανε ένα μεγάλο παιχνίδι και ανακηρύχθηκε MVP του Super Cup

Τα Σκόπια παρακολούθησαν χθες το βράδυ μια μεγάλη παράσταση μαγείας, αυτήν που προσφέρει ο Isco Alarcón κάθε φορά που βγαίνει σ’έναν αγωνιστικό χώρο. Με γαλόνια και με την εικόνα του βασικότατου μετά την λαμπρή σεζόν που έκανε το περασμένο έτος, ο malagueño έδωσε συνέχεια στη μεγάλη του στιγμή κάνοντας μια ματσάρα κατά της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Το 22 της Ρεάλ Μαδρίτης συνεχίζει γλυκά, όλα του πάνε καλά.

Αδύνατα κοντρόλ, απίστευτες ντρίμπλες, μάθημα ελέγχου του παιχνιδιού... και μια γκολάρα. Ο Isco έκανε καλά τα πάντα ενάντια στην United του Mou, η οποία χρησιμοποίησε πολύ σκληρότητα για να τον σταματήσει. Ήταν ο παίκτης που υπέφερε περισσότερο στο παιχνίδι με επτά φάουλ, κάποια πολύ σκληρά, όπως ένα που του έκανε ο Matic στο πρώτο ημίχρονο και για το οποίο πήρε κίτρινη κάρτα.

Αλλά και μ'αυτά δεν μπόρεσαν να τον σταματήσουν και στο 52' πανηγύριζε το δεύτερο γκολ του παιχνιδιού, το οποίο καταδίκαζε ουσιαστικά τον τελικό. Ο malagueño, αφού τρέλανε την άμυνα της Γιουνάιτεντ, συνδέθηκε με τον Bale μέσα στην περιοχή και βρέθηκε μπροστά απ'τον De Gea μετά από ένα σκριν με τον Ουαλό. Στο τετ α τετ, καθόρισε με ηρεμία κι εντυπωσιακή ακρίβεια. Μια πάσα στα δίχτυα με την οποίο ο Isco άρχιζε την σεζόν σκοράροντας. Κατηγορούνταν πάντα ότι δεν είχε πυγμή κι απ'το περασμένο έτος δεν σταματά να σκοράρει.

ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ

Στο 72', ο Zidane αποφάσισε ν'αντικαταστήσει τον Isco με τον Asensio και συνέβη ό, τι πάει να γίνει μια συνήθεια εκτός έδρας: ένας ευρύς τομέας του σταδίου, που δεν ήταν madridista, σηκώθηκε για να χειροκροτήσει τον malagueño παίκτη, ο οποίος απάντησε χαιρετώντας το πλήθος.

«Είμαι χαρούμενος γιατί τα πράγματα πάνε καλά για μένα και την ομάδα μου» είπε ο Isco, MVP του παιχνιδιού, ο οποίος υπογράμμισε τη φιλοδοξία αυτής της Μαδρίτης: «Συνεχίζουμε με πολλή πείνα για τίτλους, δείχνοντας ότι είμαστε η καλύτερη ομάδα στον κόσμο».

Για την ανανέωσή του ανακοίνωσε ότι «είναι πολύ κοντά και σύντομα θα υπάρξουν νέα».

Η σελίδα της στήλης στο facebook:

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.