News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Τώρα, ο Cristiano στην θέση ποιου;

Τετάρτη 9 Αυγούστου 2017

Του Amalio Moratalla

Σχεδόν δεν υπάρχει χρόνος για να απολαύσει τη νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης κόντρα στη Manchester United. Ή ναι, αλλά δεν του τον δίνουμε. Η Μαδρίτη έβαλε τον Mou σ'ένα ταξίδι ανακηρυσσόμενη πρωταθλήτρια του Super Cup Ευρώπης και ήδη μιλάμε για το επόμενο κεφάλαιο χωρίς σχεδόν να το απολαμβάνουμε.

Αφήνω χωρίς κάποια αξία τα παράπονα του Πορτογάλου προπονητή για το πιθανό οφσάιντ στο πρώτο γκολ της Μαδρίτης, γιατί θα του έλεγα, για παράδειγμα, για το πέναλτι που έκαναν στον Sergio Ramos σ'ένα κόρνερ, όπου το κράτημα διήρκεσε δέκα λεπτά. Στο τέλος, κλεισμένο κεφάλαιο. Για μένα, όσο πιο γρήγορα ξεκινήσει η βιντεοδιαιτησία τόσο το καλύτερο, αλλά εν τω μεταξύ, αυτό που λένε οι διαιτητές μου φαίνεται εξαιρετικό.

Εστιάζοντας στο παιχνίδι, ήταν απλά μια επανεξέταση της ομάδας του Ζιντάν. Ανάλογα με τις στιγμές της αναμέτρησης, περισσότερο ή λιγότερο έντονες, αλλά στην τελική επανεξέταση. Με την παραδοσιακή εντεκάδα, παρεμπιπτόντως, χωρίς rotations οποιουδήποτε είδους, εκτός απ'τον πρόσφατα ενσωματωμένο Cristiano, ο οποίος πήρε μόνο λίγα λεπτά στο τέλος.

Τώρα έρχεται το άλλο Supercopa, της Ισπανίας, ούτε λίγο ούτε πολύ ενάντια στη Μπαρτσελόνα. Και μιας και θα μας σημαδέψει, θέλουμε να αφιερώσουμε όλη την εστίαση στην δυσκολία στην οποία βρίσκεται ο Ζιντάν την ώρα που κάνει την επόμενη εντεκάδα του, που πολύ φοβάμαι ότι θα'ναι ένα αστρικό ζήτημα σ'όλη τη σεζόν. Η πρώτη απόφαση, θα παίξει ο Κριστιάνο απ'την αρχή ή όχι; Αν αποφασίσει να συνεχίσει να τον κατανέμει, τέλεια. Θα πάει με τους ίδιους που έβαλε ενάντια στη Γιουνάιτεντ. Αλλά αν τον βάλει, ποιον θα έβγαζε; Modric, Casemiro και Kroos φαίνονται άθικτοι στη μεσαία γραμμή. Ο Isco, ούτε να στο πω! Ο Μπενζεμά είναι το ιδανικό δίδυμο για τον Πορτογάλο. Μου μένει ο Bale και σύμφωνα μ'όλες τις φήμες δεν πωλείται και είναι αδιαμφισβήτητος, αν και δεν ξέρω αν είναι ένας σταθερός για τον προπονητή του. Δεν στο λέω, αγαπητέ αναγνώστη, ευλογημένο πρόβλημα για τον Ζιντάν! Αλλά δεν υποτιμούμε το θέμα, αυτή τη σεζόν, οι Asensio και σία θα απαιτήσουν περισσότερο χρόνο κι ο αριθμός των αγώνων θα'ναι πολύ παρόμοιος. Ο Isco είναι πλέον ένας δοκιμασμένος αστέρας και σ'εξέλιξη. Είναι αλήθεια, πλέον δεν υπάρχει ούτε ο Morata ούτε ο James, αλλά μιας κι ο Ζιντάν θέλει έναν ακόμα επιθετικό -το ίδιο μέχρι κι ο Mbappé-, το βούλωμα που μπορεί να οργανωθεί στον πάγκο δεν θα το ξεβουλώσει ούτε ο ίδιος ο βασιλιάς των rotations. Προς το παρόν, συγχαρητήρια για τον τίτλο για έναν μαγικό προπονητή, που όλα όσα κάνει του βγαίνουν καλά. Θα'ναι για κάποιον λόγο! Αν αυτή την σεζόν χειριστεί και πάλι τ'αποδυτήρια με την περσινή μαεστρία, θα κάνει διδακτορικό για τους υπόλοιπους. Βλέπω και πάλι μια Ρεάλ Μαδρίτης μ'ένα στρατοσφαιρικό ρόστερ. Ανάμεσα στον πάγκο και σ'εκείνους που δεν έκατσαν σ'αυτόν στα Σκόπια, θα σχηματίζονταν μια ακόμα εντεκάδα που θα πάλευε για τη Liga και το Champions League. Με αυτό, ειπώθηκαν όλα.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.