News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο ανανεωμένος Isco είναι απαραίτητος και κερδίζει τίτλους χάρη στον Zidane

Τετάρτη 9 Αυγούστου 2017

Του Jose Felix Diaz, αρχισυντάκτη της Marca

Η επέκταση της σύμβαση θα γίνει επίσημη σύντομα


Η Ρεάλ Μαδρίτης προσθέτει και συνεχίζει να σκοράρει και να κερδίζει τίτλους και το κάνει με το σενάριο της περασμένης σεζόν στο χέρι. Τίποτα δεν έχει αλλάξει. Ο Ζιντάν έχει ήδη έξι τίτλους σε δεκαοκτώ μήνες, συνεχίζει να σέβεται την ομάδα, το καθεστώς και τη σωματική και ποδοσφαιρική στιγμή του κάθε ένα απ’τους παίκτες του. Έτσι, ο Ρονάλντο ήταν αναπληρωματικός, οι Κ 21, οι κομμένοι λόγω του ότι είναι οι προτελευταίοι που έφτασαν κι ο Isco βασικός και καθοριστικός, όπως συνέβη την περασμένη σεζόν.

Ο Isco είναι η πιστή αντανάκλαση της Ρεάλ Μαδρίτης, τον Αύγουστο. Όσο αντέξανε τα πόδια του, το ταλέντο του ήταν αρκετό έτσι ώστε η madridista εντεκάδα να χορέψει μια φτωχή Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όταν η ομάδα του José Mourinho προσπάθησε να παίξει ποδόσφαιρο. Μια άλλη ιστορία ήταν όταν η αγγλική ομάδα αποφάσισε να χρησιμοποιήσει τη σωματική δύναμη και το λίγο ταλέντο του Fellaini, καθοριστικός παίκτης σχεδόν σε κάθε φάση του πρωταθλητή του Europa League. Περίεργο και κάπως ανησυχητικό για τον Ζιντάν και το προπονητικό επιτελείο του.

Ο Ισπανός διεθνής έχει βρει το χώρο και το ιδανικό σχήμα για το παιχνίδι του. Επιτέλους απολαμβάνει το να παίζει. Ενάντια στην United, και παρά την κατάχρηση και το κουβάλημα της μπάλας σε ορισμένες περιπτώσεις, έδωσε σαφήνεια στο παιχνίδι της Ρεάλ Μαδρίτης επιπλέον με το να καθαρίσει το Supercopa με το δεύτερο γκολ. Αυτή η θέση πίσω απ’τους δύο φορ, με ελευθερία κίνησης στην επίθεση, αλλά με αμυντικά καθήκοντα, είναι η καλύτερη είδηση για τον madridismo εν αναμονή του ν’ανακτήσει η ομάδα τις αισθήσεις που την οδήγησαν να κερδίσει τέσσερις τίτλους την περασμένη σεζόν.

Ο Isco ξέρει ότι στην πλάτη βρίσκεται ένας παίκτης σαν τον Casemiro, ικανός να καλύπτει οποιαδήποτε τρύπα κι άλλοι δύο όπως οι Modric και Kroos, οι οποίοι δημιουργούν κίνδυνο κι έξυπνο παιχνίδι απ’το πουθενά. Ο σχεδιασμός αυτός του επιτρέπει σε να συνδέεται με τους φορ, όπως έκανε με τον Μπέιλ στο δεύτερο γκολ. ο Ζιντάν ξέρει ότι σήμερα ο Isco είναι απαραίτητος σ’αυτή την Ρεάλ Μαδρίτης και χάρη στον malagueño, το 4-3-3 είναι καταδικασμένο.

Στις επόμενες μέρες, ο Isco θ’ανακοινώνει την ανανέωση μιας σύμβασης που λήγει στις 30 Ιουνίου και η οποία θα επεκταθεί μέχρι το 2021. Η συμφωνία είναι κλειστή και το κάνει απ’την προϋπόθεση του απαραίτητου παίκτη, αυτήν που έχει κερδίσει τους τελευταίους έξι μήνες, ακριβώς τη στιγμή στην οποία ο Γάλλος βρήκε το ιδανικό μέρος κι ο ίδιος ο Isco πείστηκε ότι το καλύτερο ήταν να συνεχίσει στα λευκά.


Ο Ζιντάν γνωρίζει ότι η σεζόν είναι μεγάλη και ήξερε ότι εναντίον της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έπρεπε να δώσει προτεραιότητα σ’αυτούς που ξεκίνησαν την προετοιμασία και σ’αυτούς που έχουν περισσότερο φόρτο εργασίας με την εξαίρεση του αρχηγού Ramos κι ενός νεύματος στον Ronaldo μετά από ένα δύσκολο καλοκαίρι. Ξέρετε ήδη, τα μηνύματα του τεχνικού, εξ ου και εκπλήσσει η απουσία του Kovacic.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.