News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Με τον Mbappé μπλοκαρισμένο, η Ρεάλ Μαδρίτης βολιδοσκοπεί τον Dembele και διατηρεί τον Mayoral

Δευτέρα 7 Αυγούστου 2017

Του Fermin De La Calle

Η Μπάρτσα θέλει επίσης τον εξτρέμ της Ντόρτμουντ

Η Μονακό δεν πέφτει απ’τα 180 εκατομμύρια και οι λευκοί ρωτάνε για τον Γάλλο εξτρέμ της Μπορούσια Ντόρτμουντ, η οποία έχει ζητήσει γι’αυτόν 100 εκατομμύρια απ’τη Barcelona

Η διαπραγμάτευση ανάμεσα σε Μονακό και Ρεάλ Μαδρίτης για την υπογραφή του Kyilian Mbappé παραμένει σε αδιέξοδο. Οι ηγέτες του monegasco club δεν θέλουν να κατέβουν απ’την τιμή των 180 εκατομμυρίων και στον σύλλογο του Chamartin δεν εξετάζουν ν’ανέβουν πάνω απ’τα 150, όπως έχει ενημερώσει η El Confidencial τις τελευταίες βδομάδες.

Το λευκό σύνολο είχε ζητήσει απ’τον παίκτη να πιέσει και να τοποθετηθεί υπέρ της εξόδου από το club, κίνηση που έκανε ο παίκτης, ενημερώνοντας τη Μονακό για την πρόθεσή του να εγκαταλείψει το Πριγκιπάτο. Ωστόσο, ο ιδιοκτήτης του συλλόγου, Dmitri Rybolovlev, έχει επιβεβαιώσει στον παίκτη ότι δεν θα συμφωνήσει στην πώλησή του για μια τιμή κάτω των 180 εκατομμυρίων.

Η παρουσία της Barca φουσκώνει την τιμή

Γι’αυτό η Ρεάλ Μαδρίτης εργάζεται ήδη για την εξεύρεση ενός άλλου επιθετικού για να ενισχύσει το ρόστερ μετά την αποχώρηση του Άλβαρο Μοράτα. Στα γραφεία του Bernabéu οι εργαζόμενοι γνωρίζουν ήδη δια στόματος των ηγετών τους ότι «ο Mbappé δεν είναι μια πραγματική επιλογή για το φετινό καλοκαίρι». «Μας έχουν πει ότι δεν θα έρθει».

Τις τελευταίες ώρες, ο γενικός διευθυντής του συλλόγου, José Ángel Sánchez, έχει έρθει σε επαφή με τη Μπορούσια Ντόρτμουντ για να μάθει το κόστος της υπογραφής του Ousmane Dembele. Ο Γάλλος έχει μια τιμή των 100 εκατομμυρίων κι ο σύλλογός του έχει ήδη απορρίψει αρκετές προσφορές απ’την Αγγλία.

Το πρόβλημα για την Ρεάλ Μαδρίτης είναι ότι η Μπαρτσελόνα διαπραγματεύεται επίσης την υπογραφή του. Κι αυτό δεν είναι καλή είδηση, διότι ο Bartomeu έχει τις τσέπες γεμάτες με 222 εκατομμύρια που έχει πληρώσει η Παρί Σεν Ζερμέν για τον Neymar, κάτι που έχει κάνει τους Γερμανούς να’χουν φουσκώσει την τιμή του ποδοσφαιριστή στο παζάρι για την υπογραφή του. Στις 27 Ιουλίου, η El Confidencial ενημέρωνε για το λευκό ενδιαφέρον για τον παίκτη της Ντόρτμουντ, σήμερα αυτό το ενδιαφέρον είναι μεγαλύτερο μπροστά στο μπλοκάρισμα του Mbappé εκ μέρους της Μονακό.

Mayoral, πραγματική εναλλακτική;

Η Barcelona έχει χρήματα και έχει αρχίσει να διαπραγματεύεται από πριν για τον Dembele, παίκτης που αρέσει στην Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά που δεν είναι στη λίστα του Florentino Pérez πάνω απ’τον Mbappé. Ο πρόεδρος υποστηρίζει ότι δεν έχει βιασύνη και υποδεικνύει τον Borja Mayoral ως «έναν αντικαταστάτη εγγυήσεων για την κάλυψη της απώλειας του Morata». Ο canterano, ο οποίος είναι ένας ποδοσφαιριστής που αρέσει στον Ζινεντίν Ζιντάν, θα μπορούσε να’ταν ο επιλεγμένος επιθετικός για να κλείσει το ρόστερ. Μάλιστα η Ρεάλ Μαδρίτης έχει απορρίψει αρκετές προσφορές απ’την Αγγλία, την Γερμανία κι ακόμη κι απ’τη la Liga για την απόκτησή του.

Θα’ταν ένα ρισκαδόρικο στοίχημα, αλλά θα επέτρεπε στον Florentino να συνεχίσει να διαπραγματεύεται την υπογραφή του Mbappé ενόψει του επόμενου καλοκαιριού. Ο Κίλιαν αποτελεί μια προτεραιότητα για τον πρόεδρο, ο οποίος βλέπει στον Γάλλο τον επόμενο «galáctico». Αν και δεν υπάρχει βιασύνη για να τον υπογράψει και δεν είναι διατεθειμένος να πληρώσει περισσότερα από 150 εκατομμύρια, όπως αρέσει στον Ζιντάν να λέει: «Μέχρι τις 31 Αυγούστου μπορούν να συμβούν τα πάντα...».



Η σελίδα της στήλης στο facebook:

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.