News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ένας τελικός για τον Bale

Δευτέρα 7 Αυγούστου 2017

Του Juan Ignacio G.-Ochoa

Φτάνει στα Σκόπια με επιθυμία εκδίκησης

Ο Ουαλός δεν ήταν βασικός σε κανέναν απ’τους τελικούς της περασμένης σεζόν

Τα φώτα δείχνουν και πάλι τον Bale στις παραμονές του πρώτου επίσημου αγώνα της Real Madrid στην φετινή σεζόν. Στο διακύβευμα, το Supercopa Ευρώπης και κάτι περισσότερο. Διότι για τον Ουαλό, αυτή η αναμέτρηση ενάντια στη Manchester United, την ομάδα που φιλοδοξεί γι’αυτόν, είναι περισσότερο από ένα ματς. Έχει επιθυμία να δώσει ένα χτύπημα πάνω στο τραπέζι μετά από ένα καλοκαίρι γεμάτο φήμες και μια τελευταία σεζόν στην οποία δεν ήταν πρωταγωνιστής σε κανέναν απ’τους τρεις τελικούς. 

Διότι ο Bale, πέρυσι, πέρασε στις μύτες των ποδιών σε όλες τις αναμετρήσεις στις οποίες έπαιξε τους τίτλους η Real Madrid. Δεν έπαιξε στο Supercopa Ευρώπης ενάντια στην Sevilla διότι μετά το λαμπερό του Euro, ο Zidane τον άφησε στο σπίτι για να ετοιμαστεί. Ο Ουαλός ήθελε να παίξει, αλλά ο τεχνικός, όπως και με τον Kroos, τον φρέναρε. Η Μαδρίτη κέρδισε 3-2 με τον Bale να το βλέπει απ’το σπίτι...

Και το ίδιο συνέβη στο Mundial Συλλόγων, τουρνουά που το νούμερο 11 της Real Madrid έχασε λόγω τραυματισμού στον αριστερό του αστράγαλο που συνέβη ενάντια στην Sporting de Portugal. Ούτε και μπόρεσε να πανηγυρίσει, ως εκ τούτου, τον τίτλο στο χόρτο.

Το αποκορύφωμα ήρθε στην Liga. Αυτή την φορά ήταν η γάμπα αυτή που τον άφησε εκτός του αποφασιστικού αγώνα ενάντια στη Málaga. Βρέθηκε στο La Rosaleda για λόγους συσπείρωσης, αλλά δεν μπόρεσε να παίξει ούτε ένα λεπτό. Στο μυαλό του ήταν πλέον αποκλειστικά ο τελικός του Champions League, στο Cardiff, αναμέτρηση την οποία πρόλαβε από θαύμα. Ο Zizou, ωστόσο, του έδωσε 20 λεπτά για να μπορέσει ν’απολαύσει το Champions League στο σπίτι του. Αλλά η αλήθεια είναι ότι απ’τους τέσσερις τελικούς της περσινής σεζόν δεν ήταν βασικός σε κανέναν.

Γι’όλα αυτά, ο Bale έχει καρφωμένο ένα αγκαθάκι κι έχει ιδιαίτερο κίνητρο για την αναμέτρηση ενάντια στη Manchester United, με την οποία έχει συσχετιστεί καθ’όλο το καλοκαίρι, περίπτωση που αρνείται κατηγορηματικά ο αντιπρόσωπός του, Jonathan Barnett. Αν και ο Mou δεν τα παρατά υπό αυτή την έννοια. "Δεν μπορώ να σε υπογράψω γιατί δεν μιλάς", του είπε ο Πορτογάλος προπονητής, ο οποίος θα’ταν στην ευχάριστη θέση να έχει τον Ουαλό για την επόμενη σεζόν. 

Συλλέκτης τίτλων

Ο Bale δεν μπόρεσε ν’απολαύσει την περασμένη σεζόν τη δόξα του να παίξει στους τελικούς, αλλά το βιογραφικό του από τότε που παίζει στην λευκή ομάδα είναι θεματικό. Έχει κερδίσει όλους τους πιθανούς τίτλους με την εξαίρεση του Supercopa de España, με το οποίο έχει ένα ραντεβού την Κυριακή. Επειδή ο Ουαλός έχει στα λευκά ήδη τρία Champions League, δύο Mundial Συλλόγων, δύο Super Cup Ευρώπης, μια Liga κι ένα Copa del Rey. "Υπέγραψα για την Ρεάλ Μαδρίτης για να κερδίσω τίτλους και εκπληρώνω όλα μου τα όνειρα", είπε στις αρχές αυτής της προετοιμασίας στη MARCA. Και δεν έχει άδικο, καθώς σε τέσσερα χρόνια έχει εννιά, πάνω από δύο ανά σεζόν.

Τώρα θέλει να προσθέσει σ’όλη την συλλογική του επιτυχία την ατομική του δόξα, όντας καθοριστικός στα σημαντικά ματς, το οποίο είναι αυτό που θέλει ο madridismo. Χωρίς τον Cristiano, που θα μείνει πιθανότατα στη Μαδρίτη να προπονηθεί, οι οπαδοί κι ο Zidane ελπίζουν να κάνει ένα βήμα προς τα εμπρός στα Σκόπια.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.