News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Η εορταστική φωτογραφία για το Super Cup που ισπανοποιεί τον Theo Hernández

Πέμπτη 10 Αυγούστου 2017

Του Jesús Garrido

Πόζαρε μαζί με τους υπόλοιπους Ισπανούς της Μαδρίτης

Ο αμυντικός δεν μπόρεσε να παίξει στο παιχνίδι, αλλά απόλαυσε τον τίτλο με τους συμπαίκτες του σ'ένα στιγμιότυπο στο οποίο εμφανίζονταν μόνο οι Ισπανοί της Ρεάλ Μαδρίτης

Ένας τελικός αφήνει αμέτρητες λεπτομέρειες, δύσκολο να μπουν σε μια λίστα. Οι πιο σημαντικές, σαφώς, συμβαίνουν κατά τη διάρκεια του αγώνα, όλα όσα συμβαίνουν πριν και μετά είναι δευτερεύοντα, αλλά μπορούν επίσης να'ναι σημαντικά κι αποκαλυπτικά. Ο Theo Hernández, η πιο ακριβή υπογραφή αυτής της νέας Ρεάλ Μαδρίτης, δεν συμμετείχε στον αγώνα, αν κι έκατσε στον πάγκο. Το επίσημο ντεμπούτο του θα πρέπει να περιμένει, αλλά ήδη στην πρώτη του εμφάνιση έχει αφήσει στον αέρα μια ερώτηση. Θεωρεί εαυτόν Ισπανό;

Απ'τη στιγμή που ο Sergio Ramos πήρε το Supercup απ'τα χέρια του Aleksander Čeferin, του προέδρου της UEFA, οι παίκτες άρχισαν να γιορτάζουν τον πρώτο τίτλο της σεζόν και ακολούθησαν οι ομαδικές φωτογραφίες. Πέρα απ'την πιο επίσημη φωτογραφία με την αναμνηστική αφίσα, οι παίκτες ενώθηκαν για να βγάλουν διάφορες πόζες. Στη συνέχεια, κατά τη διάρκεια του γύρου της τιμής, οι Ισπανοί συγκεντρώθηκαν μπροστά απ'το τέρμα του madridista πετάλου και απαθανατίστηκαν με το τρόπαιο στα πόδια τους. Asensio, Casilla, Llorente, Lucas, Carvajal, Ράμος, Nacho, Isco, Vallejo, Ceballos και Mayoral μαζί. Μέχρι στιγμής όλα φυσιολογικά. Εκτός από ένα πράγμα: ανάμεσά τους υπήρχε ένας Γάλλος: ο Theo Hernández.

Ο Theo γεννήθηκε στη Μασσαλία πριν από 19 χρόνια και δεν έχει την ισπανική ιθαγένεια. Αλλά από τότε που άρχισε να εμφανίζεται στις χαμηλότερες τάξεις της Ατλέτικο Μαδρίτης φημολογήθηκε το αν τελικά θα αποφάσιζε να παίξει με την πατρίδα του ή αν θα την άλλαζε και θα το έκανε με την Ισπανία, χώρα όπου έχει ζήσει το μεγαλύτερο μέρος της ζωής του, αφού ο πατέρας του, ο πρώην παίκτης Jean-François Hernández, έμεινε εδώ μετά το πέρασμά του απ'την Ατλέτικο και τόσο ο Lucas όσο κι ο Theo έχουν μεγαλώσει εντός των συνόρων μας.

Όπως δημοσίευσε ήδη αυτή η εφημερίδα, ο Lucas και ο Theo θα μπορούσαν να γίνουν επιλέξιμοι για την Ισπανία. Ο Lucas, μάλιστα, έχει ξεκινήσει ήδη τη διαδικασία για ν'αποκτήσει την ιθαγένεια, ενώ ο Theo έχει αρχίσει να το διαχειρίζεται αυτό το ίδιο καλοκαίρι, όπως ενημέρωσε η καθημερινή «Marca». Και οι δύο έχουν υπάρξει διεθνείς σε χαμηλότερες κατηγορίες με τη Γαλλία, αλλά μην έχοντας συμμετάσχει σε επίσημο αγώνα με την ανδρών, εξακολουθούν να'χουν τη δυνατότητα να αλλάξουν χώρα.

Στα τέλη του περασμένου Μαΐου, κλήθηκε για κάποιες υποχρεώσεις με την εθνική Γαλλίας Κ 21 και δεν παρουσιάστηκε στη συγκέντρωση. Αντ 'αυτού, αποφάσισε να περάσει μερικές μέρες σε μια παραλία της Marbella. Αυτή η περιφρόνηση προς το γαλλικό συνδυασμό και η φωτογραφία μαζί με τους υπολοίπους Ισπανούς της Ρεάλ Μαδρίτης, επιπλέον με τις διαδικασίες του για την απόκτηση της ιθαγένειας, είναι μια απόδειξη ότι η επιθυμία του Theo είναι να υπερασπιστεί το κόκκινο χρώμα της ισπανικής εθνικής ομάδας στο μέλλον, υπό την προϋπόθεση ότι ο ομοσπονδιακός προπονητής, Julen Lopetegui, το κρίνει απαραίτητο.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.