News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Cristiano επιταχύνει για να φτάσει στο Camp Nou

Πέμπτη 10 Αυγούστου 2017

Του Santiago Siguero

Προπονήθηκε με τον Lucas μετά τον αγώνα εναντίον της United

Το postgame του τελικού του αγώνα του Ευρωπαϊκού Σούπερ Καπ την Τρίτη στα Σκόπια άφησε μια περίεργη εικόνα. Ενώ η υπόλοιπη ομάδα γιόρταζε τον τίτλο στην ιδιωτικότητα των αποδυτηρίων, δύο παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης έβγαιναν στο χόρτο με τη συνοδεία του Antonio Pintus για να κάνουν μια ελαφρά προπόνηση. Επρόκειτο για τους Κριστιάνο Ρονάλντο και Lucas Vázquez.

Οι δύο παίκτες έπαιξαν στο δεύτερο μισό του αγώνα κατά της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ίδρωσαν, διότι η ζέστη και η υγρασία στα Σκόπια ήταν κολασμένες, αλλά δεν πιέστηκαν. Γι’αυτό και οι δύο, υπό την επίβλεψη του προπονητή φυσικής κατάστασης της ομάδας, αποφάσισαν να κάνουν περίπου 20 λεπτά επιπλέον εργασίας. Ο Cristiano έπαιξε μόλις 15 λεπτά κι ο Lucas 24.

Η αλήθεια είναι ότι ο Ρονάλντο συνεχίζει με την ετοιμασία του ενόψει του Clásico του Σούπερ Καπ Ισπανίας. Έχει μόλις τρεις προπονήσεις με την ομάδα απ’την επιστροφή του απ’τις διακοπές, αλλά μόνο μία ολόκληρη, την απαλή προπόνηση την παραμονή του τελικού των Σκοπίων. Τώρα, αντιμετωπίζει την τελική ευθεία της εβδομάδας, με στόχο να φτάσει στην καλύτερη δυνατή φόρμα για την αναμέτρηση του πρώτου σκέλους στο Camp Nou.

Ο ZZ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΛΕΞΗ

Η τελική απόφαση είναι του Ζινεντίν Ζιντάν. Ο Γάλλος προπονητής έχει ήδη δείξει προσωπικότητα με τον Cristiano. Την περασμένη σεζόν τον άφησε έξω από αρκετές αποστολές, κατανέμοντας τις προσπάθειές του, και την Τρίτη τον είχε στον πάγκο, κάτι που δεν συνέβαινε απ’τις 7 Γενάρη του 2015, με τον Αντσελότι ακόμη επικεφαλής της λευκής ομάδας. Μια δοσολογία επιπλέον που, στην περίπτωση του περασμένου έτους, επέτρεψε στον Πορτογάλο να φτάσει στο καλύτερο επίπεδό του στην τελική ευθεία, όταν αποφασίστηκαν όλοι οι τίτλοι κι όταν τον χρειάζονταν περισσότερο η ομάδα.

Αλλά στα σχέδια του Κριστιάνο αυτή τη νέα σεζόν, ήταν πάντα σημειωμένη με κόκκινο η ημερομηνία του πρώτου σκέλους του ισπανικού Σούπερ Καπ για να εμφανιστεί ξανά με κάθε νόμο μετά το διάλειμμα των διακοπών του. Ο Ζιντάν πρέπει να αποφασίσει υπό ποιες προϋποθέσεις είναι για να επισκεφθεί ένα γήπεδο, το Nou Camp, που συνήθως έρχεται καλά στον madridista goleador.

Αν ο Ρονάλντο ήταν για «να παίξει» στα Σκόπια -όπως είπε ο Zidane-, η λογική υποδεικνύει ότι στη Βαρκελώνη θα’πρεπε να’χει περισσότερα απ’αυτά τα 15 λεπτά. Ποιος ξέρει αν ανακτήσει ακόμη και το καθεστώς βασικού. Για παν ενδεχόμενο, στα Σκόπια, δεν ήθελε να χάσει ούτε μια μέρα προετοιμασίας. Συνοδευόμενος απ’τον Lucas Vázquez, έναν άλλο που θέλει να ν’ανέβει στο κάρο.


Η σελίδα της στήλης στο facebook:

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.