News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Zidane: «Ανταγωνιστήκαμε ενάντια σε μια ομάδα που έχει παίξει περισσότερα παιχνίδια»

Δευτέρα 24 Ιουλίου 2017

«Προετοιμαζόμαστε για την ημέρα του ευρωπαϊκού Super Cup, ο οποίος είναι ο στόχος μας»

«Το αποτέλεσμα δεν είναι το πιο σημαντικό, αλλά το ότι έχουμε παλέψει», είπε ο προπονητής.

Ο Ζινεντίν Ζιντάν εμφανίστηκε στα μέσα μαζικής ενημέρωσης μετά τον πρώτο φιλικό αγώνα της προετοιμασίας, στον οποίο η Ρεάλ Μαδρίτης ήρθε ισόπαλη εναντίον της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: «Ήταν ένα ολοκληρωμένο παιχνίδι και τα νέα παιδιά στο δεύτερο ημίχρονο τα πήγαν πολύ καλά. Είμαι ικανοποιημένος. Το αποτέλεσμα δεν είναι το πιο σημαντικό, αλλά το ότι έχουμε παλέψει. Τελειώσαμε καλά και χωρίς τραυματισμούς. Ανταγωνιστήκαμε απέναντι σε μια ομάδα που προέρχεται από περισσότερα παιχνίδια. Τώρα έχουμε μια άλλη αναμέτρηση κι ελπίζω σταδιακά να βρούμε γρήγορα τη φόρμα».

«Το πιο σημαντικό για μας ήταν να αρχίσουμε να παίζουμε και να ανταγωνιζόμαστε. Προετοιμαζόμαστε για τις 8 Αυγούστου, την ημέρα του Super Cup, ο οποίος είναι ο στόχος μας. Θα’ναι ο πρώτος μας επίσημος αγώνας και θέλουμε να φτάσουμε σ’εκείνη τη μέρα όσο το δυνατόν καλύτερα και να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε».

Ζητήσατε ένα «9»;

«Όχι, κι εσύ το ξέρεις. Εγώ δεν πρόκειται να ζητήσω τίποτα. Μιλάω με τον πρόεδρο, εργαζόμαστε. Στο ρόστερ, όπως έλεγα, είμαστε 28 παίκτες. Δουλεύουμε και δεν σκέφτομαι τίποτα άλλο. Έως τις 31 Αυγούστου μπορούν να συμβούν τα πάντα. Γι’αυτό είναι καλύτερα να διευκρινίζουμε. Υπάρχει ένας τίτλος και μετά υπάρχει αυτό που λέω εγώ. Στο τέλος, δεν ζητώ τίποτα. Εάν βάλετε αυτόν τον τίτλο, καλύτερα».

«Αυτή τη στιγμή είμαστε όλα τα μέλη του ρόστερ και θα συνεχίσουμε έτσι. Έως τις 31 Αυγούστου μπορούν να συμβούν τα πάντα. Μπορεί να φύγει κάποιος ή να’ρθει. Είμαι χαρούμενος και ικανοποιημένος και σκέφτομαι μόνο να δουλέψω γι’αυτή την ομάδα».

Ramos

«Πιστεύω ότι είναι σχεδόν έτοιμος. Ελπίζω τη Δευτέρα ή την Τρίτη να προπονηθεί κανονικά με την ομάδα. Έμεινε εκεί επειδή ήταν καλύτερα να μην ταξιδέψει λόγω του αυτιού του. Βελτιώνεται».

Παιχνίδι ενάντια στ’αστέρια του MLS

«Θα’ναι σίγουρα ωραίο. Ο Κακά ήταν σημαντικός για την Ρεάλ Μαδρίτης και θα’ναι ωραίο να τον δούμε και πάλι. Το πιο σημαντικό για μας θα’ναι να κάνουμε ένα ακόμα καλό παιχνίδι και να βελτιωθούμε σωματικά. Να’ναι ένα καλό παιχνίδι για τους θεατές».


Η σελίδα της στήλης στο facebook:
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.