News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Theo πετά ήδη στα λευκά

Δευτέρα 24 Ιουλίου 2017

Του Pablo Polo

Έκανε το ντεμπούτο του με τη Μαδρίτη και προκάλεσε το πέναλτι με το οποίο ισοφάρισε ο Casemiro

Τρία λεπτά χρειάστηκε ο Theo Hernández για να δείξει μερικούς απ’τους λόγους για τους οποίους η Ρεάλ Μαδρίτης δεν δίστασε να ανατινάξει, 17 χρόνια αργότερα, εκείνο το άγραφο σύμφωνο μη υπογραφής παικτών της Ατλέτικο. Αυτά που πέρασαν από τότε που βγήκε στο γήπεδο μετά το πρώτο ημίχρονο μέχρι που έκανε το πρώτο σπριντ του απ’την αριστερή ζώνη, αυτή για την οποία έρχεται για ν’ανταγωνιστεί, σύντομα, με τον Μαρσέλο, αδιαμφισβήτητος στην πλευρά εδώ και μια δεκαετία.

Ακόμα έξι λεπτά πιο μετά, στη δεύτερη προώθησή του απ’τον αριστερό διάδρομο, ανέβηκε την πλευρά για να κάνει μια ωραία σέντρα που δεν βρήκε εκτελεστή. Εκεί άφησε μια άλλη πινελιά, περισσότερο ενός παίκτη που άρχισε πλέον να απελευθερώνεται στον παίκτη που, στην Αλαβές, κατέπληξε στην πρώτη του σεζόν στην ελίτ του ισπανικού ποδοσφαίρου.

Κλειδί στην ισοπαλία

Περιτριγυρισμένος απ’την πλειοψηφία των canteranos που παίζουν τον ρόλο των δευτερευόντων στην περιοδεία στο Λος Άντζελες, ο πρώην της Ατλέτικο ήταν καθοριστικός προκαλώντας το πέναλτι με το οποίο ισοφάρισε η Μαδρίτη. Σούταρε με δύναμη για να αξιοποιήσει μια μπαλιά στην τρύπα. Χάρη στην ταχύτητά του προσπέρασε τον Lindelof για να προκαλέσει ένα ξεκάθαρο πέναλτι. Και για να κάνει την πρώτη αποφασιστική του ενέργεια ως madridista.

Ως περίεργο, ξεχωρίζει ότι στις επιθετικές κινήσεις της Μάντσεστερ, ο Theo ανέλαβε το μαρκάρισμα του Lukaku. Η μεγάλη σωματική του διάπλαση και το καλό του εναέριο παιχνίδι, που προκάλεσαν να του αναθέσει ο Ζιντάν μια δουλειά που, σίγουρα, κάνει επίσης. Η μόνη σκιά στο ντεμπούτο του στα λευκά ήταν το πέναλτι που έχασε στην διαδικασία που κατέληξε ν’αποφασίσει το παιχνίδι υπέρ του Μουρίνιο.


Η σελίδα της στήλης στο facebook:

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.