News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Οι canteranos της Ρεάλ Μαδρίτης είναι οι συνδεδεμένοι του Zidane ενάντια στη United (1-1)

Δευτέρα 24 Ιουλίου 2017

Του Victor Garcia

Ισοπαλία 1-1 ενάντια στη United του Μουρίνιο

Οι canteranos της Ρεάλ Μαδρίτης άφησαν μια σπουδαία αίσθηση στο πρώτο παιχνίδι της προετοιμασίας, ενάντια στην Γιουνάιτεντ, που έληξε με ισοπαλία 1-1 και με λευκή ήττα στα πέναλτι

Εάν οι βασικοί της Ρεάλ Μαδρίτης άφησαν μια καλή εικόνα στο πρώτο μισό ενάντια στους θεωρητικούς αναπληρωματικούς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, οι λευκοί αναπληρωματικοί, -με παίκτες της Castilla και της juvenil- βελτίωσαν ακόμα περισσότερο τη γεύση στο στόμα ενάντια στους βασικούς του Μουρίνιο κατά το δεύτερο ημίχρονο. Achraf, Manu, Tejero, Dani Gómez, Franchu Oscar και Quezada φόρεσαν χθες το βράδυ τη λευκή φανέλα και ήταν οι υπεύθυνοι, μαζί με τους Theo, Casilla, Kovacic και Casemiro, να διορθώσουν το εναντίον τους 1-0 με το οποίο βγήκαν στο κατάμεστο στάδιο του Levi 's των Σαν Φρανσίσκο 49ers. 1-1 στο τέλος της αναμέτρησης, με τη United να βγαίνει νικήτρια σε μια φτωχή διαδικασία των πέναλτι (2-1) που πραγματοποιήθηκε για την περίπτωση που υπάρξει ισοβαθμία μεταξύ τους στο τέλος αυτού του International Champions Cup.

Η αρχή του παιχνιδιού, με τους συνήθεις της Μαδρίτης εκτός των απουσιών των Κριστιάνο Ρονάλντο και Sergio Ramos, φαίνονταν μια συνέχιση της περασμένης σεζόν. Κυριαρχία της μπάλας, με τον αντίπαλο να τραβιέται πίσω και να προσπαθεί να συντάξει μια φάση στην βάση των επαφών που να επέτρεπαν ένα σίγουρο σουτ. Αυτή η κατοχή δεν μεταφράστηκε σε καμία μεγάλη ευκαιρία στα πρώτα 45 λεπτά και η Γιουνάιτεντ, με μια μεγάλη κίνηση του Martial στην αριστερή πλευρά επέτρεψε στον Lingard να κάνει πλασάροντας το 1-0 όταν έφτανε το ημίχρονο.

Η φροντίδα στη μπάλα απ’τους Isco και Modric, οι προωθήσεις των Marcelo και Carvajal οι προσπάθειες για ξεμαρκάρισμα των Bale ή Μπενζεμά δεν είχαν καμία ανταμοιβή, με την πιο επικίνδυνη φάση να’ναι μια με πρωταγωνιστή τον Κροάτη στη δεξιά πλευρά, η οποία δεν βρήκε εκτελεστή.

Achraf, αυτός που έπαιξε περισσότερο

Τα ονόματα άλλαξαν μετά την ομιλία στ’αποδυτήρια και οι canteranos βγήκαν στην πρίζα με σπίθα (οι νεοφερμένοι της Κ 21 έμειναν στο Λος Άντζελες). Θρασείς, με ταχύτητα και χαλάρωση μιας και δεν διακυβεύονταν κάποιος βαθμός... λίγα να χάσουν και πολλά να κερδίσουν οι εν λόγω Achraf, Manu, Tejero, Dani Gómez, Franchu, Όσκαρ και Quezada. Ίσως αυτός που να΄χε να δείξει περισσότερα να’ταν ο Achraf, ο 18χρονος Μαδριλένος μπακ που θα μπορούσε να αποτελέσει μέρος της πρώτης ομάδας για αναπληρωματικός, μαζί με τον Nacho, του Carvajal. Κι ο Achraf συμμετείχε ενεργά στην λευκή επίθεση δίνοντας καλά συμπτώματα και θέτοντας σε κίνδυνο του να’ναι η λύση η υπογραφή ενός αναπληρωματικού δεξιού μπακ.

Ούτε κι ο Theo, η απόκτηση απ’την Ατλέτικο που έλαμψε με την Αλαβές, δεν απογοήτευσε. Προκάλεσε το πέναλτι μετά από μια ιλιγγιώδη κούρσα (με μια εξαιρετική πάσα του Kovacic) και ήταν ηλεκτρικός σ’όλο το παιχνίδι του. Ο Lindelof ήρθε πιο αργά απ’τον γεννημένο στη Μασσαλία μπακ και η εσχάτη των ποινών εκτελέστηκε άψογα απ’τον Casemiro. Ο Fellaini είχε την πιο ξεκάθαρη ευκαιρία, στο 83, για να’χε αλλάξει το σκορ, και λίγο πριν ο Quezada εκπλήξει σχεδόν τον De Gea, εκτελώντας άμεσα ένα πολύ λοξό φάουλ στα δεξιά.

Η ισοπαλία ανάγκασε να πάνε στα πέναλτι, για την περίπτωση που καταλήξουν στο τέλος του τουρνουά ισόβαθμοι και, μετά από τρεις αποτυχίες της United και τέσσερις της Μαδρίτης, οι Άγγλοι έβγαλαν το φίδι απ’την τρύπα. Η επόμενη φορά που θα συναντηθούν θα’ναι στις 8 Αυγούστου στο Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ. «Το σημαντικό ήταν ν’αρχίσουμε να παίζουμε και να ανταγωνιζόμαστε. Προετοιμαζόμαστε  για τον τελικό στις 8 Αυγούστου. Ο στόχος μας είναι αυτός. Είμαι πολύ ικανοποιημένος γι’αυτό το πρώτο παιχνίδι. Ήταν ένα ολοκληρωμένο παιχνίδι και τα νέα παιδιά στο δεύτερο ημίχρονο τα πήγαν πολύ καλά. Είμαι ικανοποιημένος. Δεν έχουμε τραυματισμούς κι όλοι είναι καλά, το οποίο είναι το πιο σημαντικό», τόνισε ο Ζιντάν μετά τον αγώνα.

Πρακτικά

1 - Real Madrid: Navas (Casilla, 48)· Carvajal (Hakimi, 48), Nacho (Manu, 48), Varane (Tejero, 48), Marcelo (Theo, 48)· Kroos (Casemiro, 48), Modric (Kovacic, 48), Isco (Franchu, 48)· Lucas Vázquez (Quezada, 48), Bale (Gómez, 48) και Benzema (Óscar, 48).

1 - Manchester United: Romero (De Gea, 48)· Fosu-Mensah (Blind, 48), Bailly (Smalling, 48), Jones (Lindelof, 48), Darmian (Valencia, 76)· Carrick (Herrera, 48 και McTominay, 51), Fellaini, Pereira (Lukaku, 48), Martial· Lingard (Mkhitaryan, 48) και Rashford (Pogba, 48).


Η σελίδα της στήλης στο facebook:

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.