News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Vallejo: «Θα δώσω τα πάντα γι'αυτό το έμβλημα, Hala Madrid!»

Παρασκευή 7 Ιουλίου 2017

Του Jose Luis Calderón

Ο νεαρός στόπερ παρουσιάστηκε απ'τη Ρεάλ Μαδρίτης και θα πάρει το «3» του Πέπε

Ο Jesús Vallejo απόλαυσε την στιγμή για την οποία είχε περιμένει τόσο από τότε που υπέγραψε για την Ρεάλ Μαδρίτης πριν από δύο σεζόν, το καλοκαίρι του 2015. Μετά από ένα χρόνο δανεικός στη Σαραγόσα κι ένα ακόμα στην Άιντραχτ στη Bundesliga, ο 20χρονος στόπερ εκπληρώνει το όνειρο του να αποτελέσει μέρος του πρώτου ρόστερ της λευκής ομάδας. Ο παίκτης εμφανίστηκε ενθουσιασμένος κι αγχωμένος στην πρώτη ομιλία του ως madridista. Ο παίκτης, ο οποίος θα φορέσει το 3 που άφησε ο Πέπε, πόζαρε ενθουσιασμένος με τη νέα φανέλα του. «Ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη που έχει δείξει σε μένα η Μαδρίτη, την οποία θέλω να επιστρέψω στο γήπεδο».

«Είμαι πεπεισμένος ότι με ταπεινότητα, θυσία και δουλειά, αξίες που μου έχουν ενσταλάξει οι γονείς μου, θα μπορέσω να πετύχω τις προκλήσεις στο καλύτερο club στον κόσμο. Η υποδοχή ήταν εντυπωσιακή και τους ευχαριστώ όλους. Είμαι στην ευχάριστη θέση να αναλαμβάνω αυτή την πρόκληση κι αυτή την ευθύνη και θα δώσω τα πάντα γι'αυτό το έμβλημα. Hala Madrid!», είπε ο νεαρός στόπερ του λευκού συνόλου.

Florentino: «Δουλεύουμε για την τελειοποίηση αυτού του μεγάλου ρόστερ»

Ο Vallejo παρουσιάστηκε στις 14:15 στον προθάλαμο των επισήμων του Santiago Bernabeu. Περιβαλλόμενος απ'την οικογένειά του, ο παίκτης έκανε μια εμφάνιση συνοδευομένος απ'τον Florentino Pérez. Μετά την προβολή ενός βίντεο με τις καλύτερες στιγμές της σύντομης καριέρας του παίκτη, ο λευκός πρόεδρος πήρε το λόγο: «Η Μαδρίτη έχει γράψει και πάλι ιστορία με ένα νταμπλ που δεν κατάφερνε για πολύ καιρό. Δουλεύουμε για την τελειοποίηση αυτής της μεγάλης ομάδας. Έχουμε ένα μεγάλο ρόστερ, αλλά θέλουμε να πάμε ένα βήμα παραπέρα στην ενίσχυση μοναδικών αποδυτηρίων».

Ο Florentino επέμεινε στην πολιτική του συλλόγου να υπογράφει νέα ταλέντα: «Αναζητούμε πάντα το καλύτερο για έναν σύλλογο που απαιτεί το μέγιστο. Η Μαδρίτη ενσωματώνει νέους παίκτες με μια εντυπωσιακή προβολή, ένας απ'αυτούς είναι ο Vallejo, ο οποίος συγκεντρώνει όλες τις προϋποθέσεις για να παίξει στην Ρεάλ Μαδρίτης. Jesús, ξεκινάς τη μεγαλύτερη επαγγελματική περιπέτεια, το όνειρο χιλιάδων ποδοσφαιριστών κι εσύ το έχεις καταφέρει».


Η σελίδα της στήλης στο facebook:
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.