News Update :

powered by Agones.gr - livescore

«Να συνεχίσει να παλεύει, δεν απομένει άλλο»

Παρασκευή 7 Ιουλίου 2017

Του José Félix Díaz, αρχισυντάκτη της Marca

Ο Morata και το περιβάλλον του, απογοητευμένοι με την εξέλιξη των γεγονότων στην διαπραγμάτευσή του


Δεν έμπαινε στα σχέδιά του, αλλά όλα δείχνουν ότι ο Άλβαρο Μοράτα θα ξεκινήσει την προετοιμασία υπό τις εντολές του Ζιντάν κι όχι του Μουρίνιο, όπως ήταν η επιθυμία του. Πριν από ένα χρόνο δεν τα είχε όλα με το μέρος του, αλλά τώρα είχε ξεκάθαρο ότι το μέλλον του δεν περνούσε απ’το να συνεχίσει να φοράει τα λευκά.

«Να συνεχίσει να παλεύει, δεν απομένει άλλο», σχολίαζαν απ’το περιβάλλον του, το οποίο θεωρεί ότι η γνώμη του παίκτη έχει ληφθεί υπόψη πολύ λίγο. Ο Μουρίνιο ήταν σε συνεχή επαφή μαζί του κι έχει κάνει ό, τι είναι δυνατόν, αλλά η απόφαση έχει υπάρξει σε διοικητικό επίπεδο κι εκεί ο καθένας υπερασπίστηκε το δικό του, και για 10 εκατομμύρια και ιστορίες του πρόσφατου παρελθόντος, προς το παρόν μένει.



Ο Morata θα δώσει την ψυχή του για τη Μαδρίτη απ’τη Δευτέρα, αλλά είναι αναστατωμένος επειδή η επιθυμία του ήταν να ψάξει σημαντικότητα στη United. Η Μαδρίτη του ρίχνει το γάντι του να ξεπεράσει τους αριθμούς του περασμένου έτους, αλλά δεν είναι έτοιμος για προκλήσεις που σχετίζονται με το παρελθόν αλλά για νέες καταστάσεις. Το καλοκαίρι είναι μακρύ και η Τσέλσι πρέπει να κινηθεί, αλλά το ερώτημα είναι αν μάθουμε αν θα φτάσει στα 90 εκατομμύρια που ζητάνε. Τα πάντα μπορούν να συμβούν, αλλά σ’αυτές τις στιγμές η πόρτα της εξόδου είναι κλειστή και μόνο ο Conte και η Τσέλσι του φαίνεται να μπορούν να την ανοίξουν. Τώρα, η ανησυχία του είναι να ξεπεράσει το χτύπημα. Madridismo και όρεξη να αποδείξει όλο το ποδόσφαιρο που έχει μέσα του, δεν του λείπουν.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.