News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Το plan B της Ρεάλ Μαδρίτης: Dolberg ή Berardi αν δεν έρθει ο Mbappé

Σάββατο 22 Ιουλίου 2017

Σκέφτεται να υπογράψει ένα «9» μετά την έξοδο του Morata και τις επιπλοκές με τη Μονακό για τον Κίλιαν


Στην περίπτωση που η Ρεάλ Μαδρίτης δεν θα μπορούσε να κλείσει την υπογραφή του Mbappé για αυτή τη σεζόν, στο λευκό club θα μελετούσαν τη δυνατότητα να φέρουν ένα εννέα με το οποίο να καλύψουν την απώλεια του Morata. Στην περίπτωση αυτή, το προφίλ του επιθετικού που αναζητείται δεν είναι αυτό ενός galáctico, αλλά αυτό ενός νεαρού παίκτη και με προοπτική, που ν’αποδέχονταν ένα δευτερεύοντα ρόλο μέσα στην ομάδα.

Υπό αυτή την έννοια, δύο απ’τα ονόματα που χειρίζεται η αθλητική διαχείριση της Ρεάλ Μαδρίτης είναι του Ιταλού Domenico Berardi, επιθετικού της Sassuolo, και του Δανού Kasper Dolberg, του Ajax. Ο πρώτος είναι διεθνής με τις Κ 19 και Κ 21 με την Ιταλία και την περασμένη σεζόν σκόραρε εννέα γκολ σε 22 παιχνίδια, ενώ ο παίκτης του Ajax θεωρείται μία απ’τις μεγαλύτερες υποσχέσεις του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Μόλις 19 ετών, την περασμένη σεζόν σκόραρε 23 γκολ σε 48 αναμετρήσεις. Η επιλογή του Mayoral χάνει βάρος, δεδομένου ότι η Μαδρίτη προτιμά να φύγει δανεικός, αν κι αυτή τη φορά σε μια ισπανική ομάδα.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.