News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Κι ο Zidane έμεινε με τον Ceballos

Σάββατο 22 Ιουλίου 2017

Του David G. Medina

Ο Γάλλος δεν δίστασε να επιλέξει τον utrerano αντί του James


Η υπογραφή του Dani Ceballos υπήρξε μία απ’τις σαπουνόπερες του καλοκαιριού. Ο bético, μόλις 20 ετών, έκανε το μπαμ στο Euro Κ 21 (ανακηρύχθηκε ο καλύτερος παίκτης του τουρνουά παρά το ότι η Ισπανία έχασε τον τελικό με τη Γερμανία)... Και μετά την απόδοσή του ξέσπασε ο πόλεμος μεταξύ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα για την υπογραφή του (Ατλέτικο και Γιουβέντους, που ενδιαφέρονταν επίσης, δεν είχαν πραγματικές πιθανότητες).

Πριν απ’την κόντρα μεταξύ των δύο μεγάλων του ισπανικού ποδοσφαίρου, κι αφού στα γραφεία του Santiago Bernabéu συγκέντρωσαν περισσότερο από θετικές εκθέσεις της προόδου που πραγματοποιούσε ο μέσος της Μπέτις στα δύο τελευταία χρόνια, έφτασε μία απ’τις πιο σημαντικές στιγμές η οποία ολοκληρώθηκε τελικά ως μία απ’τις μεταγραφές αυτού του καλοκαιριού.

Έπρεπε να ερωτηθεί ο Ζινεντίν Ζιντάν, τον οποίο, οι πρόσφατες επιτυχίες, μετατρέπουν σε κάτι περισσότερο από μια εξουσιοδοτημένη φωνή κατά το σχεδιασμό της σεζόν. Το ερώτημα των ηγετών ήταν άμεσο. Αν πήγαιναν για τον Dani Ceballos, όπως θα γίνονταν αν έπαιρναν το O.K. του τεχνικού, έπρεπε να φύγει κάποιος απ’το ρόστερ. Με όνομα κι επίθετο: «Ceballos ή James Rodríguez;». Κι ο Zizou το’χε ξεκάθαρο ενημερώνοντας αυτούς που κάνουν κουμάντο στη Μαδρίτη ότι η δέσμευση του για τον Ceballos ήταν αποφασισμένη.

Ο δις πρωταθλητής του Champions League ήθελε έναν παίκτη με πείνα όπως ο utrerano και δεν τον ένοιαζε ν’απαλλαγεί από έναν παίκτη όπως ο James, του οποίου έχει αναγνωρίσει πάντα την ποιότητά του, αλλά που ξέρει ότι μπορούσε να’ναι ένα πρόβλημα στ’αποδυτήρια αν δεν κατάφερνε ούτε φέτος να πάρει το καθεστώς βασικού. Συνέβη ήδη μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων του 2016 και για τον Γάλλο η ειρήνη στ’αποδυτήρια είναι πολύ σημαντική στο δρόμο για την επιτυχία της ομάδας του.

Εξ ου και, επιπλέον, δεν διστάζει να κάνει ένα κενό στον Ceballos στο ρόστερ εφόσον ο bético το έθεσε ως όρο για να μείνει στην πρώτη λευκή ομάδα. Δεν ήθελε δανεισμούς και το στοίχημά του να πετύχει στα λευκά, όπως παραδέχτηκε στην παρουσίασή του, είχε ως σαφή αναφορά τον στενό φίλο του, Marco Asensio. Ο Zizou, εκ νέου, επέλεξε να μείνει ο Ceballos στην πρώτη ομάδα χωρίς να περάσει ένα 'casting' στο Λος Άντζελες.

Μέχρι εδώ, διηγούμαστε τι συνέβη κατά τη διάρκεια της υπογραφής του Ceballos και την τεράστια επιρροή του Ζιντάν για να καταλήξει να φορέσει τη madridista φανέλα την περασμένη Πέμπτη στο Μπερναμπέου....

Το μέλλον αρχίζει σήμερα, με την πρώτη συνάντηση στο Λος Άντζελες στο γρασίδι, του Γάλλου μ’έναν Ceballos για τον οποίο πόνταρε δυνατά. Έρχεται για ν’ανταγωνιστεί, μεγάλα λόγια, και να ξεκουράσει μία απ’τις ιδιοφυΐες της ομάδας, τον Luka Modric. Τον τεχνικό τον έχει ήδη κερδίσει.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.