News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Τι συμβαίνει στον Morata;

Κυριακή 16 Ιουλίου 2017

Του Pablo Polo

Ο επιθετικός βλέπει κάθε μέρα πώς προπονείται σε απόσταση 200 ​​μέτρων απ’αυτή που μπορούσε να’ταν η ομάδα του


Το ποδόσφαιρο δεν είναι απρόβλεπτο και ιδιότροπο μόνο σ’ένα γήπεδο. Ο Άλβαρο Μοράτα είναι ακόμα έξω μερικές φορές απ’την συγκέντρωση της Ρεάλ Μαδρίτης στο UCLA με πρόσωπο σοβαρό, σκεπτικό, με το βλέμμα χαμένο. Σηκώνει το κεφάλι και μόλις στα 200 μέτρα απ’το γήπεδό του μπορεί να δει την United στον δικό της αγωνιστικό χώρο. Ποιος να του το’λεγε. Πριν από δύο εβδομάδες, ο ίδιος φανταζόταν τον εαυτό του εκεί, να πλησιάζει για να χαιρετήσει τους πρώην συμπαίκτες του στην Ρεάλ Μαδρίτης, λίγες μέρες πριν ν’αναμετρώνταν με την ομάδα της ψυχής του στο πρώτο φιλικό μεταξύ των δύο ομάδων, στις 23. Μια συμφωνία που φαίνονταν επικείμενη μεταξύ των δύο κλαμπ, χάλασε μέσα σε λίγες ώρες, κι όλα τελειώσανε για τον επιθετικό της Ρεάλ Μαδρίτης, ο οποίος είχε τη βαλίτσα έτοιμη, φυσικά, για να πάει στο Λος Άντζελες, αλλά με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Morata δεν θα τα παρατήσει. Έχει ξεκάθαρο ότι βρίσκεται, στην τελική, στο σπίτι του, στο σύλλογο που του έχει δώσει τα περισσότερα, αλλά χρειάζεται μερικές μέρες για να αφομοιώσει τα πράγματα. Για την ώρα προπονείται σκληρά, αλλά δεν εμφανίζονται τα αστεία, τουλάχιστον τον χρόνο που μπορεί να φανεί στον αγωνιστικό χώρο, όπου το ποδόσφαιρο γίνεται ο μοναδικός πρωταγωνιστής στο κεφάλι του διεθνή με την Ισπανία.

Ο Morata, που έχει έρθει στο UCLA με κοντά κοκκινωπά μαλλιά, ξέρει ότι με τον Ζιντάν θα’χει λεπτά. Ο Μουρίνιο περιέγραψε την κατάσταση τέλεια. Λυπάται για τον Morata, αλλά ο Πορτογάλος γνωρίζει ότι ο canterano είναι δυνατός κι ότι μέσα σε λίγες μέρες θα προσπαθήσει να του χαλάσει το πάρτι στο γήπεδο, αν του παρουσιαστεί η ευκαιρία. Ο προπονητής της Μαδρίτης είναι ευχαριστημένος. Ο Γάλλος έδωσε την ελευθερία στον παίκτη ν’αναζητήσει μια έξοδο, αλλά προσπαθούσε πάντα να τον πείσει ότι το καλύτερο είναι να μείνει και να μην φύγει επειδή επρόκειτο να’ταν σημαντικός για έναν ακόμη χρόνο. Επειδή ο Γάλλος ξέρει ότι παίκτες που βάζουν 20 γκολ ανά έτος με την ευκολία που έχει ο canterano, υπάρχουν πολύ λίγοι.

Η αγορά παραμένει ανοιχτή

Ο Morata, ωστόσο, θα’ναι δύσκολο να συγκεντρωθεί μέχρι να κλείσει η αγορά. Κυρίως γιατί το μέλλον του παραμένει στον αέρα. Ο Lukaku έχει καταλάβει τη θέση στη Γιουνάιτεντ που φαινόταν κρατημένη γι 'αυτόν, αλλά τώρα είναι η Τσέλσι, μετά από ρητή αίτηση του προπονητή της, Antonio Conte, η οποία θέλει τον madridista για ν’αντικαταστήσει τον Βέλγο φορ.

Από τώρα και μέχρι να κλείσει η αγορά, το ρόστερ της Μαδρίτης μπορεί να’χει πολλές στροφές. Αν οι λευκοί κλείσουν στο τέλος την υπογραφή του Mbappé, αν και δεν πρόκειται να μπουν σε δημοπρασίες με την Παρί Σεν Ζερμέν για τον νεαρό επιθετικό, θα’ταν η ίδια η Μαδρίτη αυτή που θα έψαχνε μια έξοδο σ’έναν επιθετικό, κι ο Morata έχει μπει πρώτος στη λίστα. Επιπλέον, ο παίκτης έχει δει ήδη πως ένας δικός του συμπαίκτης όπως ο James, ο οποίος ζητούσε επίσης περισσότερα λεπτό, έχει βρει έναν ιδανικό προορισμό σε μια κορυφαία ομάδα όπως η Μπάγερν Μονάχου.

Κι αυτό χωρίς να ξεχνάμε ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν έχει ακόμη αποφανθεί για το μέλλον του. Η Ρεάλ Μαδρίτης τον υπολογίζει και φαίνεται ότι τα προβλήματα μεταξύ των μερών έχουν διευθετηθεί, αλλά η αγορά παραμένει ανοιχτή για όλους.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:

@suntagm_puskas 
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.