News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Η Manchester City μπαίνει δυνατά στο παζάρι για τον Danilo

Κυριακή 16 Ιουλίου 2017

Θα παλέψει με την Τσέλσι για να πάρει τον μπακ της Ρεάλ Μαδρίτης


Το μέλλον του Danilo εξακολουθεί ν’απομακρύνεται απ’την Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά όταν όλα φαίνονταν να δείχνουν ότι ο επόμενος προορισμός του θα’ταν η Τσέλσι, τη σήμερον ημέρα δεν μπορεί ν’αποκλειστεί το να καταλήξει στη Μάντσεστερ Σίτι. Όπως έχουν ενημερώσει οι The Times κι έχει μπορέσει να επιβεβαιώσει η MARCA, η ομάδα του Pep Guardiola ενδιαφέρεται πολύ για τον Βραζιλιάνο, παρά την πρόσφατη υπογραφή του Walker, επίσης, δεξιός μπακ.

Ενώ η Γιουβέντους εκτροχιάστηκε στο παζάρι για τον Danilo, παρά το ότι ο σύλλογος του Τορίνο κινήθηκε γρήγορα για να πετύχει τη μεταγραφή του παίκτη απ’το Bicas, η Τσέλσι έχει διατηρήσει την πολ ποζίσιον τις τελευταίες μέρες κι εξακολουθεί να βρίσκεται στην καλύτερη θέση για να πάρει τον παίκτη. Αλλά το γεγονός ότι δεν έχουν υπάρξει δυνατές κινήσεις μεταξύ των συλλόγων, έχει ανοίξει τη δυνατότητα στην City να μπει με δύναμη στο παζάρι.

Η Μαδρίτη παραμένει σε αναμονή, έχοντας κοστολογήσει τον παίκτη στα 35 εκατομμύρια ευρώ, κάτι παραπάνω από ό,τι πλήρωσε γι’αυτόν πριν από δύο σεζόν. Ο Danilo γνωρίζει ότι με τον Carvajal οι πιθανότητές να παίζει μειώνονται σημαντικά, και σε έτος Mundial και μπροστά στο ενδιαφέρον ομάδων του Champions League για την απόκτησή του, είναι αποφασισμένος ν’αλλάξει αέρα, παρά το ότι αισθάνεται ευτυχισμένος στη Μαδρίτη και στην πρωτεύουσα.


Conte και Guardiola, ως εκ τούτου, παζαρεύουν για την απόκτηση του πρώην της Πόρτο, τον οποίο υπολογίζει ο Ζιντάν (και δεν θέλει να φύγει), αλλά στον οποίο η Μαδρίτη δεν πρόκειται να κλείσει την πόρτα, δεδομένου ότι στον σύλλογο εκτιμάται τόσο ο επαγγελματισμός όσο και η συμπεριφορά του κι ότι έχει το ενδιαφέρον σημαντικών ομάδων.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:

@suntagm_puskas 
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.