News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Η μαγική φόρμουλα του Cristiano

Κυριακή 16 Ιουλίου 2017

Του Jesús Sánchez

Θα κατανείμει τις προσπάθειες όπως και στην προηγούμενη λαμπρή σεζόν


Όπως είναι λογικό, ο Cristiano έχει μια υπέροχη ανάμνηση απ’την έκβαση της περασμένης σεζόν. Κατηγορούμενος αιώνια, και ίσως με ενδιαφέρον τρόπο, για τα μπλακ άουτ του στα σημαντικά παιχνίδια, ποτέ πριν δεν είχε υπάρξει τόσο καθοριστικός στις αναμετρήσεις κορυφής, εκείνες που καθόρισαν τους μεγάλους τίτλους της Μαδρίτης.

Θανατηφόρος απ’τα προημιτελικά ως τον τελικό του Champions League -έβαλε 10 γκολ, μεταξύ των οποίων δύο στον τελικό εναντίον της Juventus- και στο τελικό στάδιο του πρωταθλήματος, -έξι γκολ στις τελευταίες τέσσερις αναμετρήσεις-, ο Πορτογάλος επιθετικός έχει καταλήξει να πειστεί ότι σ’αυτό το τμήμα της καριέρας του έχει μεγαλύτερη σημασία η ποιότητα παρά η ποσότητα. Οι πιο πολύτιμοι παίκτες αποκαλύπτονται απ’τον Μάρτιο, που συμπίπτει με την εμφάνιση του Champions League στο ανταγωνιστικό ημερολόγιο. Μ’αυτό το δίδαγμα, ο Cristiano έχει ως στόχο ν’ακολουθήσει το πλάνο εργασίας της περασμένης σεζόν, αν και με ελαφρές αποχρώσεις γιατί τώρα είναι υγιής, δεν θα αρχίσει αναρρώνοντας.

Η ιδέα είναι να ξεκινήσει τη σεζόν σε καλό επίπεδο. Σε αντίθεση με το προηγούμενο έτος, ο Κριστιάνο δεν πρέπει ν’αναρρώσει από κανέναν τραυματισμό. Αυτό θα βοηθήσει πολύ στην ετοιμασία του. Η πρόθεσή του είναι να ξεκινήσει το πρωτάθλημα αξιοσημείωτα, στο μέγιστο. Θέλει να διασφαλίσει την πέμπτη Χρυσή του Μπάλα, τρόπαιο που πρακτικά έχει στο τσεπάκι. Μέχρι κι ο Gerard Piqué φαίνεται να το’χει αποδεχθεί. Ξέρει ότι η Liga και το Champions League στο 2017 είναι σχεδόν οριστικά, αλλά ότι η έναρξη στην επόμενη σεζόν μετράει επίσης.

Ο Cristiano επιθυμεί να’χει ένα καλό ξεκίνημα στη Liga επειδή το τουρνουά της κανονικότητας κερδίζεται ή χάνεται σ’όλες τις αγωνιστικές, και να κατακτήσει τον Δεκέμβριο το δεύτερο συνεχόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων. Πέρυσι ήταν στην Ιαπωνία όταν παρατηρήθηκε για πρώτη φορά στη σεζόν. Έβαλε τρία γκολ στον τελικό του Mundial και τέσσερα στο τουρνουά. Ήταν ο πιο πολύτιμος παίκτη.

Το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων, που φέτος θα πραγματοποιηθεί στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, θα βάλει μια τελεία στην προετοιμασία του. Ο Cristiano, σύμφωνα με το σχεδιασμένο πλάνο εργασίας, θα κατεβάσει το έμβολο μετά την επίθεση στο δεύτερο συνεχόμενο Mundialito, που συμπίπτει με τη διακοπή του Champions League και την διεξαγωγή των γύρων των 16 και των 8 του Copa del Rey, εάν φτάσει η Μαδρίτη σ’αυτούς τους γύρους.

Θα κάνει μια εργασία επαναφόρτισης της δύναμης που θα τον οδηγήσει να χάσει σπίθα και να αισθάνεται κάπως πιο βαριά τα πόδια κατά τη διάρκεια αγώνων. Το ίδιο του συνέβη και στο 2017. Το να κατανείμει τις προσπάθειες και να μην παίξει μερικά απ’τα παιχνίδια της ομάδας του, κυρίως ως φιλοξενούμενη, θα’ναι άλλο ένα απ’τα όπλα του.

Ο στόχος είναι ν’ανακτήσει την εκρηκτικότητα τον Μάρτιο για ν’αντιμετωπίσει το αποφασιστικό κομμάτι της σεζόν στο μέγιστο. Η επίλυση της Liga και του Champions League και η προοπτική του Mundial της Ρωσίας, όταν τελειώσει η σεζόν καλούν ν’ακολουθήσει το σχεδιασμό της δουλειάς της προηγούμενης σεζόν, η μαγική φόρμουλα του Cristiano.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:

@suntagm_puskas 
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.