News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Theo, ο πρώτος που έρχεται

Τρίτη 4 Ιουλίου 2017

Του David G. Medina

Η MARCA, μοναδικός μάρτυρας της άφιξής του στη Μαδρίτη


Ο Theo Hernández είναι πλέον στη Μαδρίτη. Ο παίκτης προσγειώθηκε χθες, λίγα λεπτά πριν τις 21:00 στο αεροδρόμιο Barajas-Adolfo Suárez, προερχόμενος απ’το Λας Βέγκας κι αφού πριν έκανε στάσεις στο Λος Άντζελες και στο Λονδίνο. Βάζει τελεία και παύλα, με αυτόν τον τρόπο, στις διακοπές του στις Ηνωμένες Πολιτείες έτοιμος να ξεκινήσει τη νέα περιπέτεια του στο σύλλογο της Concha Espina.

Με τη MARCA ως μόνο μάρτυρα, ο Theo πάτησε στην πρωτεύουσα της Ισπανίας πριν εξαντλήσει τις ελεύθερες μέρες του από σήμερα στις Βαλεαρίδες Νήσους. Αλλά πλέον θα’ναι ένα ταξίδι αστραπή, καθώς ο αριστερός μπακ θα παρουσιαστεί την Παρασκευή ή το Σάββατο.

Θα το κάνει όπως έχει υπάρξει, μέχρι στιγμής, η μεγάλη madridista ενσωμάτωση σ’αυτό το καλοκαίρι. Πέρα απ’το ενδιαφέρον για Mbappé και Donnarumma, ακόμη προς υλοποίηση, επιπλέον με τις επιστροφές από δανεισμό των Vallejo και Μarcos Llorente, ο Theo είναι απ’τα πιο κύρια ονόματα απ’αυτά θα φορέσουν τη λευκή φανέλα για πρώτη φορά αυτό το καλοκαίρι.

Η υπογραφή του, που ανέφερε η MARCA, είναι του πρώτου παίκτη απ’την Ατλέτικο στη Μαδρίτη σε περισσότερα από 15 χρόνια. Εξ ου και η απόφασή του να βγει απ’το Calderón προς τον αιώνιο εχθρό έχει γεμίσει πολλές σελίδες εφημερίδων.

Ανταγωνισμός με τον Marcelo

Ο Theo έρχεται στη Μαδρίτη για την ενίσχυση ενός απ’τα λίγα αδύναμα σημεία του συνόλου του Ζιντάν την περασμένη σεζόν. Με τον Marcelo αδιαμφισβήτητο, ο ρόλος του Coentrao ήταν υπολειμματικός (δεν έφθασε ούτε τα 300 λεπτά όλη τη σεζόν). Με τον Theo, ο Zizou θα’χει έναν αριστερό μπακ εγγυήσεων για να ξεκουράσει τον Βραζιλιάνο, αν και η πρόθεση του πρώην της Ατλέτικο είναι να παλέψει για την θέση του βασικού.


Πολύ σίγουρος για τις δυνατότητές του, όπως έδειξε στην πρώτη του σεζόν στην Πριμέρα με την Αλαβές, ο Theo έφτασε στη Μαδρίτη διατεθειμένος να συνεχίσει την βίαιη εξέλιξή του, η οποία έχει οδηγήσει τον Florentino Pérez να τερματίσει αυτή την άγραφη συμφωνία να μην υπογράφει ποδοσφαιριστές της Ατλέτικο. Τώρα είναι στο χέρι του μπακ να αποδείξει ότι αξίζει τα 26 εκατομμύρια που κατέβαλαν για αυτόν.

Η παρουσίασή του, πριν απ’την έναρξη της αμερικανικής περιοδείας

Την Παρασκευή ή το Σάββατο, η ημερομηνία δεν είναι ακόμη επίσημη, ο Theo Hernández θα παρουσιάσει ως νέος παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης. Η σημασία, λόγω της εξέλιξής του ως παίκτης και λόγω της rojiblanca καταγωγής του, καλεί σε μια παρουσίαση μ’όλες τις τιμές απ’το club του Florentino Pérez.


Και είναι ότι ο ηγέτης, με τον Theo, αποφάσισε επιτέλους ν’αναλάβει μια επιχείρηση στην Ατλέτικο, την αιώνια αντίπαλο της πόλης. Όπως και να’χει, ο Theo θα παρουσιαστεί πριν απ’το ταξίδι στην περιοδεία στις ΗΠΑ (ακριβώς το μέρος των διακοπών του), όπου θ’αρχίσει να παλεύει για μια θέση στην ομάδα του Ζιντάν.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.