News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Ceballos πρέπει ν'αποφασίσει: Μαδρίτη ή Barça

Τρίτη 4 Ιουλίου 2017

Του Miguel Ángel Morán

Η Μπέτις δεν θα συναντηθεί με καμία ομάδα μέχρι να πάρει μια απόφαση

Ο Dani Ceballos, με την εντυπωσιακή ποδοσφαιρική του παράσταση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ 21 που πραγματοποιήθηκε στην Πολωνία, έχει μετατραπεί στον μεγάλο πρωταγωνιστή της καλοκαιρινής μεταγραφικής αγοράς. Ρεάλ Μαδρίτης, Μπαρτσελόνα, Ατλέτικο και διάφορα απ'τα καλύτερα κλαμπ της Γηραιάς Ηπείρου συναγωνίζονται για την υπογραφή του. Όμως, ο παίκτης δεν θέλει να βιαστεί κι αξιολογεί μαζί με την οικογένειά του και το Bahia International, το γραφείο που τον εκπροσωπεί, τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα καθεμιάς απ'τις προσφορές που χειρίζεται.

Απ'τη μία πλευρά είναι η επιθυμία του να κάνει το άλμα σ'έναν απ'τους μεγάλους για να παλέψει για πιο φιλόδοξους στόχους και, παρεμπιπτόντως, ν'αυξήσει πολύ σημαντικά το μισθό του. Απ'την άλλη, η πρόθεσή του να πάρει πολλά λεπτά την επόμενη σεζόν με την ιδέα του να πείσει τον Julen Lopetegui και να κερδίσει μια θέση στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας. Κι εδώ μπαίνουν στο παιχνίδι τα επιχειρήματα που θέτει κάθε ομάδα στο τραπέζι για να τον πείσει.

Στη Μπέτις του προσφέρουν την επέκταση του συμβολαίου του, να γίνει ο πιο ακριβοπληρωμένος στο ρόστερ και να τον περιβάλλουν παίκτες μεγαλύτερου ταλέντου για να προσπαθήσει να συνεχίσει στην Heliópolis τουλάχιστον μία ακόμη σεζόν. Αλλά οι απολαβές που θα λάβει ο Ceballos όντας ο παίκτης με τον υψηλότερο μισθό στο verdiblanco club είναι πολύ μακριά απ'αυτές που θα κέρδιζε υπογράφοντας για κάποια απ'τις ισχυρές ομάδες που δουλεύουν για την απόκτησή του.

Η Ρεάλ Μαδρίτης θέτει στο τραπέζι περίπου 20 εκατομμύρια ευρώ και μελετά το ενδεχόμενο να ικανοποιήσει τον παίκτη δημιουργώντας του μια θέση στην ομάδα, παρά το ότι η αρχική ιδέα της, ακόμα όχι αποκλεισμένη, ήταν να τον αφήσει ένα χρόνο δανεικό στη Μπέτις. Η Γιουβέντους θα'ταν επίσης διατεθειμένη να φτάσει στα 20 εκατομμύρια, πέντε πάνω απ'την τιμή της ρήτρας του, με την ιδέα να παίξει ένα έτος δανεικός σε μια ομάδα της ιταλικής Serie A. Η Barca, ωστόσο, του προσφέρει από τώρα μια σταθερή θέση στο ρόστερ της.

Η culé πρόταση είναι αυτή που δεν έχει φτάσει ακόμη όσον αφορά το ποσό. Αν και το ενδιαφέρον της, για το οποίο ενημέρωσε η MARCA, επιβεβαιώθηκε χθες απ'τον Serra Ferrer. «Η Barcelona μου ζήτησε μια γνώμη για τον Ceballos και της την έδωσα. Μπορείτε να φανταστείτε ποια είναι», είπε κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του Κρίστιαν Τέγιο πριν επιμείνει στην επιθυμία του να συνεχίσει ο Dani να φοράει τα verdiblanco.

Χωρίς βιασύνη για διαπραγμάτευση

Στην Μπέτις αυτό που έχουν σαφές είναι ότι δεν θα κάτσουν να διαπραγματευτούν με κανέναν μέχρι ν'ακούσουν απ'το στόμα του Ceballos  τις προθέσεις του. Κι αν αποφασίσει να φύγει, να μάθουν ποιες είναι οι προτιμήσεις του για το μέλλον. Πριν, σε μια συνάντηση που έχει προγραμματιστεί γι'αυτή την εβδομάδα, Serra Ferrer και Quique Setien θα προσπαθήσουν ξανά να πείσουν τον παίκτη να συνεχίσει στο Benito Villamarín. Αν είναι δυνατόν, επεκτείνοντας τη σύμβασή του -δεν αποκλείεται ακόμη και η αύξηση της προσφοράς που του παρουσίασαν τον Ιούνιο-. Ή, ως μικρότερο κακό, με τη μορφή δανεικού, αφού πωληθεί.

Για το λόγο αυτό ακυρώθηκε το γεύμα που είχαν προγραμματίσει χθες στη Σεβίλλη οι επικεφαλής της Μπέτις κι ο José Ángel Sánchez, γενικός διευθυντής της Ρεάλ Μαδρίτης, στο οποίο το λευκό σύνολο σκέφτονταν να προχωρήσει στην υπογραφή του utrerano. Η μπάλα είναι στον Ceballos, στην οικογένειά του και στους εκπροσώπους του. Η επιλογή του θα χαράξει την πορεία προς τα εμπρός.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.