News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Ceballos και οι εκπρόσωποί του συναντιούνται με τη Betis στο γήπεδο Benito Villamarín

Τρίτη 4 Ιουλίου 2017

Του Miguel Á Morán

Το μέλλον του canterano στο τραπέζι


Ο Dani Ceballos, συνοδευόμενος απ’τους εκπροσώπους του, του Bahía Internacional, με την Margarita Garay επικεφαλής, είναι απ’την πρώτη ώρα του απογεύματος στα γραφεία του γηπέδου Benito Villamarín για να συναντηθούν με τη Μπέτις πριν απ’τη λήψη μιας οριστικής απόφασης για το μέλλον του.

Ο utrerano μέσος, μετά την εξαιρετική σεζόν του και το εντυπωσιακό επίπεδο του παιχνιδιού που παρουσίασε στο Euro Κ 21 με την εθνική Ισπανίας του Albert Celades, έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον από πολλές απ’τις πιο σημαντικές ομάδες σε Ισπανία, Ιταλία, Γαλλία και Αγγλία, οι οποίες παζαρεύουν για την υπογραφή του.

Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι, σήμερα, η ομάδα που βρίσκεται στην καλύτερη θέση για να πάρει τις υπηρεσίες του utrerano μέσου. Το λευκό σύνολο θα έθετε στο τραπέζι περίπου 20 εκατομμύρια ευρώ, πέντε περισσότερα απ’την αξία της ρήτρας του Dani, για να υπογράψει τον νεαρό παίκτη.

Η Μπέτις δεν τα παρατά ακόμη

Barcelona, Ατλέτικο Μαδρίτης και Γιουβέντους είναι οι άλλες ομάδες που προσπαθούν να πάρουν τον παίκτη, τον οποίο η Μπέτις φιλοδοξεί επίσης να διατηρήσει στο ρόστερ της. Πριν φύγει με την Κ 21, οι verdiblancos του μετέφεραν μια σημαντική προσφορά ανανέωσης που θα τον μετέτρεπε στον πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη στην ομάδα. Σήμερα το απόγευμα, η Μπέτις μπορεί να αυξήσει αυτή την πρόταση για να προσπαθήσει ν’ανανεώσει ο Ceballos και ν’αυξήσει τη δέσμευσή του και τη ρήτρα του.

Η Μπέτις, όπως ενημέρωσε η Marca στην σημερινή της έκδοση, περίμενε τη συνάντηση με τον Ceballos για μάθει από πρώτο χέρι τις προθέσεις του παίκτη και των εκπροσώπων του πριν απ’την έναρξη επίσημων διαπραγματεύσεων με οποιοδήποτε απ’τα club που θέλουν τον παίκτη.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.