News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Συνάντηση της Μαδρίτης με τον πατέρα και τον παράγοντα του Morata στο Bernabéu

Δευτέρα 3 Ιουλίου 2017

Του Juan Ignacio Garcia-Ochoa

Ο επιθετικός έχει μια προσφορά της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ


Ο Juanma López, εκπρόσωπος του Άλβαρο Μοράτα κι ο πατέρας του παίκτη, Αλφόνσο, βρέθηκαν σήμερα το πρωί στα γραφεία του Santiago Bernabeu διαπραγματευόμενοι την έξοδο του επιθετικού στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο ποδοσφαιριστής έχει ξεκάθαρο ότι θέλει να φύγει απ’τη Μαδρίτη, ο Juanma López το μετέφερε ήδη στο σύλλογο πριν από ένα μήνα σε μια πρώτη συνεδρίαση, και στο τραπέζι έχει μια σημαντική προσφορά απ’τους Red Devils, με τους οποίους έχει ήδη μια συμφωνία.

Οι εκπρόσωποι του Morata αντιμετωπίζουν τώρα τις προϋποθέσεις εξόδου του παίκτη, για τον οποίο η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι διατεθειμένη να πληρώσει περίπου 70 εκατομμύρια ευρώ, ποσό που για την Ρεάλ Μαδρίτης είναι ανεπαρκές, καθώς ο παίκτης έχει κοστολογηθεί ήδη στα 90 εκατομμύρια.


Η ιδέα του παίκτη είναι να κλείσει τη μεταγραφή όσο το δυνατόν συντομότερα για να μπορέσει να ξεκινήσει την προετοιμασία με την νέα του ομάδα, με τον José Mourinho επικεφαλής, απ’την αρχή, αλλά η Ρεάλ Μαδρίτης δεν έχει καμία βιασύνη και δεν θα πουλήσει τον επιθετικό της εθνικής μέχρι να’ρθει μια προσφορά που την ικανοποιεί πραγματικά. Ο Ζιντάν ήθελε να συνέχιζε ο Morata στο λευκό ρόστερ, αλλά φαίνεται ότι η θέληση του παίκτη, ο οποίος δεν έχει απολαύσει όλα τα λεπτά που επιθυμούσε, θα’ναι καθοριστική.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.