News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Serra Ferrer θέλει τον Ceballos στη Barça

Δευτέρα 3 Ιουλίου 2017

Του David G. Medina

Καθοριστική εβδομάδα για το μέλλον του bético παίκτη


Καθ 'όλη την περασμένη εβδομάδα τα πάντα έδειχναν ότι ο Dani Ceballos θα κατέληγε να παίξει στη Ρεάλ Μαδρίτης. Το ενδιαφέρον της λευκής ομάδας για τον παίκτη, για τον οποίο είναι διατεθειμένη να πληρώσει ακόμη και περισσότερο απ’το ποσό της ρήτρας των 15 εκατομμυρίων, ενώνονταν στην επιθυμία του παίκτη να υπερασπιστεί την φανέλα του συνόλου του Santiago Bernabeu.

Η πραγματικότητα σήμερα έχει κάνει μια στροφή 180 μοιρών. Είναι αλήθεια ότι η Ρεάλ Μαδρίτης συνεχίζει να ποντάρει δυνατά για την άφιξη του Ceballos στο λευκό club, αλλά επίσης κι ότι η παρέμβαση της Barcelona, για την οποία ενημέρωσε η MARCA στις 30 Ιουνίου, έχει προκαλέσει μια στροφή στο μέλλον του 10 της Μπέτις.


Ένα μέλλον στο οποίο εξακολουθούν να απομένουν πολλές σελίδες για γράψιμο. Πολλές συναντήσεις μεταξύ των τεσσάρων μερών (Μπέτις, Ρεάλ Μαδρίτης, Μπαρτσελόνα και του ίδιου του Ceballos), αλλά που μπορεί να κλίνει απ’τη θέληση του Lorenzo Serra Ferrer. Ο bético ηγέτης, κοντά στη Barcelona τόσο λόγω του παρελθόντος του στην οντότητα του Καμπ Νόου όσο και λόγω των καλών σχέσεων που διατηρεί με το σύλλογο, προτιμά ο παίκτης, αστέρι της ομάδας στην οποία είναι αθλητικός αντιπρόεδρος, να καταλήξει να παίξει για την ομάδα που θα προπονεί ο Valverde.

Μια βούληση που μπορεί να δώσει κλίση στην υπογραφή του Ceballos για τη Barça, αλλά που στη Ρεάλ Μαδρίτης είναι διατεθειμένοι να γυρίσουν. Και θα το κάνουν με τη συνάντηση που θα’χει ο José Ángel Sánchez, γενικός διευθυντής της Μαδρίτης κι άνθρωπος της απολύτου εμπιστοσύνης του Florentino, με τη Μπέτις μέσα στις επόμενες ώρες.

Η Μπέτις τον «δημοπρατεί»

Όπως και να΄χει, δεν είναι οι μόνοι σύλλογοι που είναι πρόθυμοι να πληρώσουν τη ρήτρα αποδέσμευσης του Dani Ceballos. Σύνολα όπως η Γιουβέντους, σημερινή δευτεραθλήτρια Ευρώπης, έχουν ρωτήσει τη Μπέτις για τον παίκτη, ο οποίος τις επόμενες μέρες μπορεί να δει πώς επιλύεται η κίνησή του προς τη Μαδρίτη... ή τη Barcelona.


Η σελίδα της στήλης στο facebook:
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.