News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο James θα μπορούσε να ανοίξει την πόρτα της Ρεάλ Μαδρίτης στον Ceballos

Δευτέρα 3 Ιουλίου 2017

Του José Félix Díaz, αρχισυντάκτη της Marca

Ο Florentino εξακολουθεί να περιμένει για κάποια κίνηση του Κολομβιανού

Ο James Rodríguez εξαντλεί τις διακοπές και το κάνει χωρίς ν'αναφέρει στη Ρεάλ Μαδρίτης την επιθυμία να αποχωρήσει απ'τη madridista οντότητα, όπως έχει διαρρεύσει απ'το περιβάλλον του. Στην ευγενή περιοχή του Bernabeu εξακολουθούν να περιμένουν κάποια κίνηση, διότι η έξοδός του μαζί μ'εκείνη του Morata, θα σημάνει την άφιξη των ενισχύσεων στην ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν.

Το μέλλον του Dani Ceballos φαίνεται λευκό, παρά την παρέμβαση της Barcelona, με μοναδικό σκοπό να εμποδίσει μια επιχείρηση που περνά απ'την απόφαση του παίκτη και τον οποίο στην καταλανική πρωτεύουσα θεωρούν μελλοντικό azulgrana.

Σε αντίθεση με αυτό, ο Ceballos θα μπορούσε να'χει θέση στην ομάδα του Γάλλου στη σεζόν που έχει ήδη αρχίσει. Τουλάχιστον, στην αθλητική διαχείριση δεν το αποκλείουν προς το παρόν. Εν τω μεταξύ, Ατλέτικο και Γιουβέντους παραμένουν προσεκτικές σ'όλα όσα συμβαίνουν.

Φυσικά, για ν'αρχίσει αυτή η κατάσταση να γίνεται πραγματικότητα, ο James θα'πρεπε να εγκαταλείψει τη madridista πειθαρχία , επιχείρηση που δεν θα'ναι απλή, γιατί η Ρεάλ Μαδρίτης θέλει 75 εκατομμύρια ευρώ σε αντάλλαγμα, και σε αντίθετη περίπτωση δεν θα'βλεπε με κακό μάτι την παραμονή του Κολομβιανού. Άλλο πράγμα είναι αυτό που σκέφτεται ο ίδιος ο James.

Ενώ λαμβάνει χώρα αυτή η κίνηση κι επίσης αυτή ενός Morata ο οποίος φαίνεται αποφασισμένος να αναζητήσει τη δόξα στο Old Trafford, τον οποίο περιέργως τον βλάπτει κάπως η μη άφιξη του David de Gea στη Ρεάλ Μαδρίτης, ο Ceballos ξέρει ότι η Ρεάλ Μαδρίτης θέλει την απόκτήση του και υπολογίζει την άφιξή του για να ενισχύσει την ομάδα, είτε άμεσα είτε για να συνεχίσει την εκπαίδευσή του στη Μπέτις και στη σεζόν 2018-2019 να φανεί πλέον στο Μπερναμπέου με τα λευκά madridista ήδη στην κατοχή του.

Σε κάθε περίπτωση, η Ρεάλ Μαδρίτης δεν θα έκανε χρήση της πληρωμής των 15 εκατομμυρίων ευρώ της ρήτρας και θα έφτανε σε μια συμφωνία με τη Μπέτις, όπως έχει κάνει με την Ατλέτικο στην περίπτωση ενός Theo Hernández που θα παρουσιαστεί αυτή τη βδομάδα μετά τη συμφωνία που επετεύχθη με την Ατλέτικο για 26 εκατομμύρια ευρώ, δύο περισσότερα απ'αυτά που αναφέρονται ως ρήτρα.


Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.