News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο τερματοφύλακας της Castilla Alex Craninx, για δοκιμή στη Sparta Rotterdam

Δευτέρα 10 Ιουλίου 2017

Αλλαγή σχεδίων για τον ΙσπανοΒέλγο, ο οποίος επρόκειτο να πάει στην περιοδεία


Ο Alex Craninx βρίσκεται στην Ολλανδία περνώντας από μια δοκιμή με τη Σπάρτα Ρότερνταμ. Ο τερματοφύλακας της Castilla έχει ταξιδέψει στη χώρα της τουλίπας αναζητώντας μια έξοδο στην εποχή του στην λευκή cantera, το οποίο θα τον εμποδίσει να ταξιδέψει με την πρώτη ομάδα αύριο στο Λος Άντζελες για την προετοιμασία.

Αρχικά, ο ΙσπανοΒέλγος τερματοφύλακας ήταν ένας απ’τους επιλεγμένους για να συμπληρώσει τον αριθμό των τερματοφυλάκων στις Ηνωμένες Πολιτείες, αλλά μπροστά στη δυνατότητα να βρει μια ομάδα πρώτης κατηγορίας για την επόμενη σεζόν, ο Craninx έχει δώσει προτεραιότητα σ’αυτό, επιθυμώντας να παίζει, αφού τις δύο τελευταίες σεζόν έχει υπάρξει αναπληρωματικός στην θυγατρική.

Στα 21 του, ήρθε στη La Fábrica το 2011, προερχόμενος απ’τη Marbella. Διεθνής με την Κ 19 του Βελγίου, ο Άλεξ, ο πιο ψηλός τερματοφύλακας της λευκής cantera με το 1,97 του, είναι έτοιμος να τελειώσει την πορεία του στη Μαδρίτη.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.