News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Kylian Mbappé δέχεται ένα νέο τηλεφώνημα απ’τη Ρεάλ Μαδρίτης

Πέμπτη 6 Ιουλίου 2017

Του José Félix Díaz, αρχισυντάκτη της Marca

Υπολογίζει ήδη τον Γάλλο και του ζητάει να περιμένει


Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν κατεβάζει τα χέρια για να πετύχει την υπογραφή του καλοκαιριού. Για το λόγο αυτό και πριν απ’τις δυσκολίες που προτίθενται άλλες ομάδες να θέσουν στο τραπέζι, λευκοί απεσταλμένοι μετέφεραν χθες ένα νέο μήνυμα στον Kylian Mbappé για να τον κάνουν να δει ότι η λευκή ομάδα παραμένει εκεί, επιθυμώντας να κλείσει τη μεταγραφή του και επαναλαμβάνοντάς του το πόσο σημαντικός θα’ναι στην λευκή ομάδα.

Ο Kylian Mbappé έχει ξεκάθαρο ότι ο ιδιοκτήτης του μέλλοντός του θα’ναι αυτός, κι ότι μόνο αυτός θ’αποφασίσει την ομάδα που θα παίξει στη σεζόν 2017-2018. Ο παίκτης δέχεται όλα τα είδη των πιέσεων, αλλά παρά τα 18 χρόνια του, φαίνεται να’χει πολύ ξεκάθαρο ότι κανείς δεν θ’αποφασίσει γι 'αυτόν κι έτσι έχει μεταφέρει στους ηγέτες της Μονακό, οι οποίοι τις τελευταίες μέρες έχουν λάβει προσφορές από Άρσεναλ και PSG, τοποθετώντας τον πήχη της μεταγραφής πάνω απ’τα 140 εκατομμύρια ευρώ.

Ο επιθετικός πρέπει να επιστρέψει στις προπονήσεις της Μονακό την επόμενη εβδομάδα κι όλα δείχνουν ότι θα ξεκινήσει τη δουλειά της προετοιμασίας στις τάξεις του Jardim κι όχι του Ζιντάν, του Wenger, του Emery ή του Klopp, για να παραθέσουμε τους τεχνικούς, των ομάδων που έχουν ρωτήσει γι’αυτόν ή, όπως στην περίπτωση της Λίβερπουλ, αυτής που έχει υποβάλει επίσημη προσφορά γραπτώς.

Κατά την έναρξη των διακοπών του, ο Mbappé ενημέρωσε τον Rybolovlev ότι η επιθυμία του είναι να παίξει στην Ρεάλ Μαδρίτης. Ένα μήνα αργότερα ο πρόεδρος της Μονακό έχει ανακοινώσει ότι του φαίνεται σωστό να συναντηθούν με διάφορες ομάδες, αλλά ότι αυτός θα πάει όπου θέλει να πάει κι όχι όπου του πουν ότι πρέπει να πάει. Δεν υπάρχει άλλη επιλογή.

Μετά το τηλεφώνημα της Άρσεναλ την περασμένη εβδομάδα, τώρα είναι η PSG η ομάδα που κάνει όλο και πιο περίπλοκη την κατάσταση για την Ρεάλ Μαδρίτης. Χρήματα και αθλητική σημασία είναι ο συνδυασμός που προβάλλεται απ’τον Al Khelaifi στους ηγέτες της Μονακό. Τώρα πρέπει πείσει έναν Mbappé, ο οποίος τις τελευταίες ώρες έχει λάβει ένα νέο τηλεφώνημα απ’την Ρεάλ Μαδρίτης.

Σ’αυτή την επικοινωνία με τους λευκούς απεσταλμένους, όπως αυτή που είχε με τον Ζιντάν, η Ρεάλ Μαδρίτης του έχει μεταφέρει την επιθυμία της να τον έχει αμέσως. Φυσικά, χωρίς ν’αλλάξει την πρόταση. Κανείς δεν του έχει πει ότι θα απαλλαγούν από ένα απ’τα στοιχεία που έχουν διαμορφώσει το BBC τις τελευταίες σεζόν. Κανείς. Αυτό που έχουν θελήσει να του καταστήσουν σαφές είναι ότι αυτό το BBC δεν είναι πλέον άθικτο κι ότι θα υπάρξουν λεπτά για όλους και ειδικά γι’αυτόν, τον οποίο βλέπουν προσεχώς ως τον επικεφαλής της λευκής επίθεσης.


Η σελίδα της στήλης στο facebook:
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.