News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Η υπογραφή του Lukaku απομακρύνει τον Morata απ'τη Manchester United

Πέμπτη 6 Ιουλίου 2017

Τα αγγλικά μέσα ενημέρωσης θεωρούν δεδομένη την υπογραφή του Βέλγου απ'την ομάδα του Μου

Αλλαγή στα γεγονότα με βάση αυτά που δημοσιεύουν διάφορα αγγλικά μέσα ενημέρωσης απο σήμερα το πρωί. Σύμφωνα με το BBC και το Sky, η Mancheter United φέρεται να'χει καταλήξει ήδη σε συμφωνία για την υπογραφή του Ρομελου Λουκάκου, του επιθετικού της Έβερτον. Η μεταγραφή θα κλείσει στα 85 εκατομμύρια ευρώ.

Σύμφωνα με τον James Cooper, τον δημοσιογράφο του Sky που έχει βγάλει την είδηση, ο Βέλγος επιθετικός θα περάσει ιατρικές εξετάσεις τις επόμενες ημέρες με την ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο, έτσι ώστε θα μπορούσε να ταξιδέψει με την ομάδα για την επικείμενη προετοιμασία που θα κάνουν στις Ηνωμένες Πολιτείες τον Ιούλιο, η οποία θα ξεκινήσει την επόμενη εβδομάδα.

«Αυτό σημαίνει ότι η United έχει χάσει πλέον το ενδιαφέρον της για τον επιθετικό της Ρεάλ Μαδρίτης Alvaro Morata», διαβεβαιώνει ο ίδιος δημοσιογράφος. Η είδηση έχει αιφνιδιάσει επειδή η συμφωνία μεταξύ Ρεάλ Μαδρίτης και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τη μεταγραφή του Ισπανού επιθετικού φαίνονταν σχεδόν κλεισμένη. Κι εκπλήσσει επίσης το ότι επιλέγεται ο Lukaku, ένας παίκτης τον οποίο είχε ήδη ο Μουρίνιο στην Τσέλσι, αλλά τον οποίο άφησε να πάει στην Everton σε μια μεταγραφή η οποία κόστισε περίπου 31 εκατομμύρια ευρώ.

Τώρα, ο Πορτογάλος προπονητής ενδιαφέρεται για τον Βέλγο, ο οποίος φαινόταν να'χει ήδη προσυμφωνημένη την κίνησή του στην Τσέλσι του Conte. Μια εντελώς απρόσμενη τροπή των γεγονότων που θα απομάκρυνε ως εκ τούτου, την άφιξη του Morata στο Old Trafford. Ωστόσο, ακόμα κι αν γίνει έτσι, απ'τον Μαδριλένο δεν θα λείψουν "νύφες", εφ'όσον έχει γίνει γνωστή η επιθυμία του ν'αποχωρήσει από την πειθαρχία της Ρεάλ Μαδρίτης.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.