News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Δρ Niko Mihic αναλαμβάνει τις ιατρικές υπηρεσίες της Ρεάλ Μαδρίτης

Πέμπτη 6 Ιουλίου 2017

Το λευκό σύνολο ολοκληρώνει τις αλλαγές στο ιατρικό επιτελείο του

Ο Κροάτης γιατρός Niko Mihic είναι ο νέος επικεφαλής των ιατρικών υπηρεσιών της Ρεάλ Μαδρίτης αφότου το λευκό σύνολο αποφάσισε ν'αποσυνδεθεί απ'τον Δρ Jesús Olmo και τον ορθοπεδικό χειρουργό Mikel Aramberri, στις 3 Ιουλίου.

Πρόκειται για ένα πρόσωπο πολύ κοντά στον πρόεδρο Florentino Perez και στο περιβάλλον της Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Mihic διατηρεί μια σπουδαία σχέση με τους συμπατριώτες του, Luka Modric και Mateo Κόβασιτς, καθώς επίσης και με τις οικογένειές τους.

Εκτός απ'την διοίκηση της Μονάδας της Πρόωρης Εξατομικευμένης Πρόληψης στον όμιλο HM Νοσοκομείων στη Μαδρίτη, υπηρετούσε επίσης στον Καναδά. Επιπλέον, δίδασκε μαθήματα Ιατρικής στο CEU και υπηρετούσε ως ιατρικός σύμβουλος της Air France και KLM. Από τώρα και στο εξής, θα αφιερωθεί αποκλειστικά στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Mihic θα'ναι παρόντας στο Valdebebas καθημερινά και θα ενσωματωθεί άμεσα στην λευκή πειθαρχία για να συμμετάσχει στην περιοδεία στις ΗΠΑ.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.