News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Merino, ένας ακόμα κυνηγός ταλέντων για τη La Fábrica

Κυριακή 2 Ιουλίου 2017

Ο σύλλογος επαναφέρει τον palentino προπονητή για το εθνικό κυνήγι

Η Μαδρίτη υφίσταται επίσης κάποιες αλλαγές στην αθλητική οργάνωση του Valdebebas. Μετά την έξοδο του Víctor Fernández ως επικεφαλής της cantera, ο σύλλογος έχει προσλάβει τον Alfredo Merino, ο οποίος εργάστηκε ήδη για τη Μαδρίτη, ως διευθυντής των εθνικών μεταγραφών για τη La Fábrica, της οποίας ο μέγιστος υπεύθυνος εξακολουθεί να είναι ο Ramón Martinez, με τον Juni Calafat ως επικεφαλής του Τμήματος Μεταγραφών.

Η αθλητική ζωή του Merino συνδέεται κατά κύριο λόγο με τους πάγκους. Παρά το ότι ήταν ήδη ανιχνευτής στο Valdebebas το 2013, ως προπονητής έχει προπονήσει την Palencia, την οποία οδήγησε στη Segunda B, ήταν ομοσπονδιακός της τοπικής εθνικής, προπονητής της θυγατρικής και της πρώτης ομάδας της Βαγιαδολίδ, προπονητής της Ατλέτικο Β, και τεχνικός της θυγατρικής και της πρώτης ομάδας της Τενερίφης.

Ο Merino έχει υπάρξει επίσης προπονητής της εθνικής Castilla και Leon, Κ 17, Κ 15, Κ 12 και γυναικών. Ο προπονητής διετέλεσε επίσης βοηθός του Iñaki Sáez στην εθνική Ισπανίας Κ 21 κατά τη διάρκεια της σεζόν 2001-2002.

Στα γραφεία, ο Μερίνο συνδέθηκε με την αθλητική διαχείριση της Ρεάλ Βαγιαδολίδ κι επίσης με την τεχνική γραμματεία του pucelano συλλόγου. Μέχρι τώρα εργάζονταν στο γραφείο εκπροσώπησης Prime Time Sports.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.