News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Keylor Navas στη MARCA: «Θα παλέψω μέχρι θανάτου εναντίον οποιουδήποτε»

Δευτέρα 3 Ιουλίου 2017

Του J. I. García-Ochoa

Ο madridista τερματοφύλακας ομολογεί σε μια αποκλειστική συνέντευξη

Ο Keylor Navas εξομολογείται στη MARCA, σε μια αποκλειστική συνέντευξη στην Κόστα Ρίκα, στην έδρα του, στην οποία αναλύει την περασμένη σεζόν και το μέλλον του. «Θα παλέψω μέχρι θανάτου εναντίον οποιουδήποτε», λέει ο madridista τερματοφύλακας για τις σταθερές φήμες της αγοράς ενός ανταγωνιστή. Αλλά ο Keylor ξέρει την εμπιστοσύνη του Ζιντάν κι ευχαριστεί τον τεχνικό για την υποστήριξή του: «Δεν έχω λόγια για να ευχαριστήσω τον Ζιντάν».

Σε λίγες μέρες ξεκινά η προετοιμασία. Ο Keylor Navas κοιτάζει πίσω και συνεχίζει να απολαμβάνει το πρωτάθλημα και το δωδέκατο, ή κοιτάζει πλέον στο μέλλον;

Απολαύσαμε πολύ το Champions League, αλλά πλέον έρχεται μια προετοιμασία, όπου πρέπει να δουλέψουμε στο μέγιστο. Στη Μαδρίτη πρέπει να σκεφτόμαστε πάντα ότι πρέπει να κατακτάμε πάντα ό, τι έρχεται. Τη La Liga, το Champions League, το Κύπελλο... Τα θέλουμε όλα κι ελπίζουμε στο τέλος της σεζόν να μπορούμε να’μαστε εξίσου χαρούμενοι με τώρα.

Και με τι διάθεση θα ξεκινήσει ο Keylor τη σεζόν;

Είμαι πολύ χαρούμενος, με πολύ ψυχολογία. Βγαίνω ήδη για τρέξιμο και δουλειά, επειδή δεν μπορώ να κάτσω ήσυχος. Φέτος είμαι πολύ χαρούμενος να κάνω την προετοιμασία, κάτι για το οποίο δεν είχα την ευκαιρία πέρυσι και είναι πολύ σημαντικό. Φέτος μου κόστισε πολύ, έτσι ζητώ απ’το Θεό μόνο υγεία. Θέλω να φτάσω μ’ένα βέλτιστο τρόπο.

Υποφέρατε πολύ την περασμένη σεζόν;

Ναι, αλλά πάνω απ 'όλα λόγω του τραυματισμού. Ο τραυματισμός που είχα ήταν πολύ περίπλοκος κι αυτό με επηρέασε λίγο. Στη συνέχεια μπήκαν στο παιχνίδι πολλοί παράγοντες με τους οποίους έπρεπε να παλέψω, αλλά κρατάω όλα τα καλά που συνέβησαν στο τέλος. Ήταν τρεις πολύ καλοί τελευταίοι μήνες και κρατάω αυτό.

Όμως, παρ 'όλα αυτά, οι φήμες δεν σταματούν. De Gea, Donnarumma ... Τι σκέφτεστε όταν βλέπετε όλα αυτά τα ονόματα στον Τύπο;

Είμαι πολύ ήρεμος, πραγματικά. Επικεντρώνομαι σ’αυτό που μπορώ να κάνω εγώ, που είναι η δουλειά, να δουλεύω σκληρά και να προσπαθήσω να κερδίσω μια θέση με τους συμπαίκτες που έχω. Σκέφτομαι μόνο την δουλειά και την κατάκτηση τίτλων, αλλά με ηρεμία, προσπαθώντας να απολαύσω την καθημερινότητα. Δεν πρέπει ν’ανησυχείς για το μέλλον, γιατί μόνο ο Θεός ξέρει πού θα’μαστε... Κανείς δεν μπορεί να προσθέσει στον εαυτό του ακόμη και μία ώρα στη μέρα, έτσι είμαι πολύ ήσυχος, απολαμβάνω τις διακοπές, τη χώρα μου, την οικογένειά μου... Θα’χω πλέον χρόνο να σκεφτώ τι έρχεται, τώρα έχω πολύ ηρεμία... Μετά, όπως πάντα, θα πιεστώ όπως έχω κάνει μέχρι τώρα. Έχω δύο καταπληκτικούς συμπαίκτες και τους σέβομαι πάντα, αλλά εργάζομαι για να παίζω, φυσικά. Θα παλέψω πάντα μέχρι θανάτου εναντίον οποιουδήποτε, μια μάχη δίκαιη. Και δεν πρόκειται να ζητήσω ποτέ να μου χαρίσουν τίποτα, γιατί δεν το έχω ζητήσει ποτέ κι ούτε το έχω χρειαστεί. Όποιος κι αν είναι απέναντί μου θα δώσω τα πάντα, όπως πάντα.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.