News Update :

powered by Agones.gr - livescore

James Rodríguez, πορεία προς τη Bayern

Τρίτη 11 Ιουλίου 2017

Του José Félix Díaz, αρχισυντάκτη της Marca

Ο Αντσελότι, με τον οποίο ο Κολομβιανός είχε την καλύτερη χρονιά του στη Μαδρίτη, πεπεισμένος

Το λευκό club δεν έχει την πρόθεση να κατέβει απ’τα 75 εκατομμύρια που ζητάει γι’αυτόν

Ο James Rodríguez μελετά τις προτάσεις για να φύγει αμέσως απ’την Ρεάλ Μαδρίτης. Ξέρει ότι το καθεστώς του μέσα στην ομάδα του Ζιντάν μπορεί μόνο να κάνει κάποιο βήμα προς τα πίσω με την άφιξη του Marcos Llorente και ιδιαίτερα του Ceballos. Ο Κολομβιανός δεν έχει παρουσιάσει ακόμη κάποια προσφορά στους ηγέτες του λευκού club, αλλά έχει λάβει κλήσεις από Μπάγερν Μονάχου και Τσέλσι, που ενδιαφέρονται για την απόκτησή του.

Όπως συνέβη και με τον Morata, η Ρεάλ Μαδρίτης δεν έχει καμία πρόθεση να κατέβει απ’τα 75 εκατομμύρια ευρώ στα οποία έχει κοστολογήσει την ελευθερία του Κολομβιανού. Τη σήμερον ημέρα η Μπάγερν είναι η ομάδα που επιμένει περισσότερο στην υπογραφή του. Η βαυαρική οντότητα είχε σχεδόν κλεισμένη την υπογραφή του Alexis Sánchez, αλλά προβλήματα με τον πράκτορά του, έχουν καθυστερήσει και σχεδόν παραλύσει την απόκτησή του.

Ενώπιον αυτής της κατάστασης και με την ανάγκη να ενισχυθεί η ομάδα για να μπορέσει ν’ανταγωνιστεί για να κερδίσει το Champions League, ο Αντσελότι έχει ζητήσει μια προσπάθεια απ’τους ηγέτες της Μπάγερν για την υπογραφή ενός James απ’τον οποίο ο Ιταλός προπονητής πήρε την καλύτερη έκδοσή του στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Antonio Κόντε, προπονητής της Τσέλσι, δεν αποδέχεται επίσης να χάσει έναν παίκτη τον οποίο ζήτησε ήδη το χειμώνα. Διαπραγματεύτηκαν με τον Κολομβιανό, αλλά μετά την αρχική ένταση βλέποντας τον εαυτό του έξω απ’το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων, ο James υπαναχώρησε κι αποφάσισε να συνεχίσει στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Αυτό που φαίνεται σαφές και περισσότερο μετά την διαπίστωση του πώς έχει κινηθεί η Ρεάλ Μαδρίτης στην περίπτωση της United και του Morata, είναι ότι αυτός που θέλει τον Κολομβιανό μέσο θα πρέπει να πληρώσει περίπου αυτά τα 75 εκατομμύρια ευρώ με τα οποία προτίθεται ν’ανακτήσει μετά από χρόνια, το ποσό που επένδυσε.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.