News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Η Μαδρίτη κατευθύνεται στο Los Ángeles

Τρίτη 11 Ιουλίου 2017

Του Juancar Baena

Οι παίκτες πέρασαν τις ιατρικές εξετάσεις κι από αύριο θα προπονούνται στο UCLA 

Η Ρεάλ Μαδρίτης αρχίζει σήμερα εκ των πραγμάτων την προετοιμασία μετά από μια εξαιρετική χρονιά στην οποία έχει κάνει το νταμπλ Πρωτάθλημα-Τσάμπιονς Λιγκ. Το λευκό σύνολο θα ταξιδέψει μέχρι το Λος Άντζελες, όπου θα φτάσει τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης, σε ώρα Ευρώπης. Ο Γάλλος θα’χει υπό τις εντολές του όλους τους παίκτες εκτός του Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος θα ενταχθεί στις 2 Αυγούστου και τους διεθνείς με την Κ 21, Vallejo, Asensio, Llorente και Mayoral, οι οποίοι θα φτάσουν στις 20 Ιουλίου.

Οι 20 διαθέσιμοι παίκτες πέρασαν χθες απ’την Αθλητιατρική Μονάδα του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Sanitas La Moraleja, όπου έχουν περάσει τις σχετικές ιατρικές εξετάσεις ενόψει της προετοιμασίας στο πανεπιστήμιο του UCLA.

Θα συναντηθούν και πάλι με τον Κακά

Η Ρεάλ Μαδρίτης θα συντονιστεί στην αμερικανική σκηνή της ενόψει της προετοιμασίας που θα ξεκινήσει στις 23 Ιουλίου με έναν αγώνα εναντίον της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που θα χρησιμεύσει ως ορεκτικό για τον τελικό του ευρωπαϊκού Super Cup, όπου θα τεθούν αντιμέτωπες στις 8 Αυγούστου στα Σκόπια.

Στην αμερικανική της περιοδεία και στο πλαίσιο του φιλικού τουρνουά International Champions Cup, η ομάδα του Ζιντάν θα συνταθεί επίσης με τη Μάντσεστερ Σίτι του Pep Guardiola και με το νέο πρότζεκτ της Barcelona του Ernesto Valverde.

Τέλος, θα ολοκληρώσουν την περιοδεία στις ΗΠΑ στο Σικάγο, όπου θα αντιμετωπίσουν την All-Star του MLS, όπου οκτώ λευκοί παίκτες θα συναντηθούν μ’έναν μια παλιό γνώριμο, τον Ricardo Izecson dos Santos Leite, Kaká. 

Η σελίδα της στήλης στο facebook:
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.