News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Η υπόσχεση του Florentino στον Mbappé: «Αν έρθεις στη Μαδρίτη, θα φύγει κάποιος απ’το BBC»

Τρίτη 4 Ιουλίου 2017

Του Fermín de la Calle

Επιβεβαιώνει στον παίκτη την ιδέα του Ζιντάν

Σε μέρες ξέφρενης δραστηριότητας, οι προσπάθειες του Florentino Pérez επικεντρώνονται στο κλείσιμο της υπογραφής του Kylian Mbappé. Περισσεύει ένα απτα μέλη του BBC


Ξέφρενη εβδομάδα στην Ρεάλ Μαδρίτης. Η ατζέντα του Florentino Pérez περιλαμβάνει αυτές τις μέρες τις πρώτες παρουσιάσεις στο Santiago Bernabeu και την ανακοίνωση της ανανέωσης του Ζινεντίν Ζιντάν. Πίσω απ’τις κάμερες, συνεχίζουν επίσης οι κινήσεις και η δουλειά γύρω απ’την υπογραφή του Mbappé. Ο 18χρονος Γάλλος ξέρει ότι αν πάει στο Μπερναμπέου θα’χει διασφαλισμένα λεπτά καθώς θα φύγει πλέον ένας επιθετικός. Η υπόσχεση είναι ένας απ’το BBC, αν και το πιο πραγματικό -τη σήμερον ημέρα- είναι να’φευγε ο Morata.

Ο πρώτος που θα κάνει ντεμπούτο ως λευκός παίκτης θα’ναι ο Theo, ο μπακ που έρχεται απ’την Ατλέτικο Μαδρίτης με τον Florentino να’χει ανοίξει τις εχθροπραξίες σπάζοντας το σύμφωνο μη επίθεσης μεταξύ των συλλόγων. Η Ρεάλ Μαδρίτης ζήτησε διακριτικότητα για να’εχει την πρωτοβουλία κατά την ανακοίνωση της υπογραφής. Ωστόσο, πριν από λίγες μέρες ο παίκτης επιβεβαίωσε την πορεία του στο λευκό club: «Είμαι ενθουσιασμένος και συγκινημένος που θα παίξω με τους καλύτερους στον κόσμο. Το να παίξω στην Ρεάλ Μαδρίτης είναι ένα όνειρο που έχω από μικρός». Δηλώσεις που έχουν κάτσει άσχημα στο Μπερναμπέου.


Η ανανέωση του Ζιντάν, αυτή την εβδομάδα

Στη συνέχεια, θα’ρθει η παρουσίαση του αμυντικού JesúsVallejo, παίκτη της Ρεάλ Μαδρίτης που επιστρέφει στη λευκή οντότητα, αφού πέρασε την τελευταία σεζόν δανεικός στη γερμανική Άιντραχτ. Κι αργότερα θα’ναι η ώρα της επιβεβαίωσης την επέκτασης του συμβολαίου του Ζιντάν, που θα επεκτείνει τη σχέση του με τον σύλλογο του Chamartin μέχρι το 2020, φτάνοντας να παίρνει 7,5 εκατομμύρια ευρώ ανά σεζόν, μισθό που κληρονομεί απ’τον Αντσελότι, όπως ανέφερε η El Confidencial στις 5 Ιουνίου.

Ωστόσο, οι προσπάθειες του Florentino Pérez επικεντρώνονται στο να κλείσει την υπογραφή του επιθετικού Kylian Mbappé. Η Μονακό έχει προειδοποιήσει ότι δεν προτίθεται να τον θέσει στην αγορά αυτό το καλοκαίρι, αλλά η επιμονή της Ρεάλ Μαδρίτης έχει αρνητικές επιπτώσεις στην αντίσταση της monegasco ομάδα και στον παίκτη.

Ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης ήρθε σε επαφή με τους συγγενείς του ποδοσφαιριστή πριν από λίγες μέρες για να μάθει την προδιάθεση του παίκτη. Ο18χρονος Mbappé επέμεινε ότι η προτεραιότητά του είναι να’χει λεπτά για να συνεχίσει να εξελίσσεται αθλητικά, κάτι που στην Ρεάλ Μαδρίτης αποδεικνύεται περίπλοκο με το BBC εγκαταστημένο στην αρχική ενδεκάδα του Ζιντάν.


Bale ή Μπενζεμά;

Ωστόσο, ο Florentino έχει επιβεβαιώσει στο περιβάλλον του ποδοσφαιριστή μια υπόσχεση που είχαν ακούσει ήδη απ’το στόμα του Ζιντάν: «Αν έρθεις στην Ρεάλ Μαδρίτης θα’φευγε ένα απ’τα μέλη του BBC». Λαμβάνοντας υπόψη ότι ο Cristiano είναι ακλόνητος, ειδικά μετά τον τρομακτικό υπαινιγμό του, όταν υποδείχτηκε για μια υποτιθέμενη φορολογική απάτη, οι επιλογές περιορίζονται στους Bale και Μπενζεμά.

Ο Gareth Bale δεν έχει εκπληρώσει τις προσδοκίες του Florentino μετά την πληρωμή 101 εκατομμυρίων για τη αγορά του. Αλλά ο Pérez εξακολουθεί να πιστεύει ότι ο Ουαλός είναι ο φυσικός αντικαταστάτης του Κριστιάνο, όταν ο 32χρονος Πορτογάλος παραχωρήσει το σκήπτρο στην Ρεάλ Μαδρίτης. Η περίπτωση του Μπενζεμά είναι πιο αβέβαιη, καθώς ο Γάλλος έχει συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2019 και παρά το γεγονός ότι έχει φημολογηθεί κατ 'επανάληψη ότι η Ρεάλ Μαδρίτης θα επεκτείνει τη δέσμευση, η ανανέωση δεν έχει συμβεί.


Álvaro Morata, το πιο λογικό

Παρά την υπόσχεση του προέδρου, υπάρχει μια τέταρτη δυνατότητα, περισσότερο προσαρμοσμένη στην πραγματικότητα, η οποία είναι η ύπαρξη του Mbappé στο ρόστερ για την κάλυψη της διαφαινόμενης αποχώρησης του Άλβαρο Μοράτα, ο οποίος έχει φτάσει σε μια συμφωνία με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για πέντε σεζόν. Ο Mbappé θα σχημάτιζε επίθεση με το BBC, αλλά ο Ζιντάν θα έθετε ιδιαίτερη προσοχή στο να κάνει rotation στους επιθετικούς του και στο να έδινε περισσότερα λεπτά στο λαμπρό αστέρι του γαλλικού ποδοσφαίρου. Επιπλέον, η μεταγραφή του Morata θα πλήρωνε ένα σημαντικό μέρος της μεταγραφής του Mbappé.

Όποια κι αν είναι η επιλογή που θα επιλεγεί τελικά, ο Mbappé είναι πιο κοντά στο να γίνει παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης απ’ότι πριν από δύο εβδομάδες. Επιπλέον, υπάρχει και μια άλλη περίσταση που ευνοεί τη συμφωνία: η Ρεάλ Μαδρίτης θέλει να αποσυνδέσει απ’την επιχείρηση τον Jorge Mendes μετά τα πρόσφατα οικονομικά σκάνδαλα που τον έχουν στιγματίσει. Τόσο ο εκπρόσωπος του επιθετικού, ο Γάλλος Pascal Boisseau, όσο και στην Padre Damián, κατανοούν ότι για την εικόνα και των δύο είναι καλό ο Mendes να μην φαίνεται να συνδέεται σε μια επιχείρηση που θα ξεπεράσει κατά πολύ τα 100 εκατομμύρια ευρώ.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.