News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Επίσημο: η Manchester United υπογράφει τον Lukaku

Σάββατο 8 Ιουλίου 2017

Το σύνολο του José Mourinho φέρεται να’χει πληρώσει περίπου 85 εκατομμύρια ευρώ


Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει ανακοινώσει την υπογραφή του Lukaku, το οποίο καθιστά πρακτικά αδύνατη την άφιξη του Άλβαρο Μοράτα στο σύνολο του José Mourinho. «Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώνει την συμφωνία με την Έβερτον για τη μεταγραφή του Romelu Lukaku», ανακοίνωσαν οι κόκκινοι διάβολοι στην ιστοσελίδα τους. Για την υπογραφή απομένει να περάσει τις σχετικές «ιατρικές εξετάσεις» και να επιλυθούν κάποια «προσωπικά ζητήματα».

Σύμφωνα με το BBC και το Sky, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φέρεται να’χει πληρώσει περίπου 85 εκατομμύρια ευρώ για τον 24χρονο Lukaku. Ο Μουρίνιο ανακτά έτσι τον Βέλγο επιθετικό, τον οποίο είχε ήδη στη διάθεσή του στην Τσέλσι, αλλά τον οποίο άφησε να φύγει για να παίξει στην Έβερτον σε μια μεταγραφή η οποία κόστισε περίπου 31 εκατομμύρια ευρώ.


Η υπογραφή του Lukaku απ’τη United τελειώνει τη δυνατότητα να φορέσει ο Morata την φανέλα των 'red devils'. Η Μαδρίτη είχε σταθεί στα 80 εκατομμύρια σταθερά συν 10 σε μεταβλητές και η United απείχε πέντε εκατομμύρια. Δηλαδή, σχεδόν κλεισμένη. Ωστόσο, ούτε η Μαδρίτη ούτε η Γιουνάιτεντ δεν κατέληξαν να υποχωρήσουν και η Μάντσεστερ έχει αποφασίσει να υπογράψει τον Lukaku.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.