News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Ceballos θα'ναι παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης τις επόμενες έξι σεζόν

Σάββατο 8 Ιουλίου 2017

Του José Félix Díaz, αρχισυντάκτη της Marca

Η Μπέτις κι ο παίκτης έχουν δώσει το ναι κι έχουν απορρίψει τη Μπαρτσελόνα 

Ο Dani Ceballos θα μετατραπεί την επόμενη εβδομάδα σε παίκτη της Ρεάλ Μαδρίτης επίσημα. Ο ακόμα bético και το madridista club έχουν κλείσει μια συμφωνία με την οποία ο διεθνής με την Κ 21 θα'ναι λευκός για τις επόμενες έξι σεζόν. Η υπογραφή της σύμβασης δεν έχει γίνει ακόμη, αλλά η απόφαση του Ceballos είναι πλέον οριστική και  θα εκπληρώσει την επιθυμία του να παίξει στην Ρεάλ Μαδρίτης, όπως είπε στους συμπαίκτες του στην εθνική κατά τη διάρκεια του τελευταίου Ευρωπαϊκού.

Οι λεπτομέρειες που απέμεναν για το κλείσιμο ξεπεράστηκαν το Σάββατο το πρωί και η επίσημη ανακοίνωση θα λάβει χώρα τη Δευτέρα, όταν θα περάσει τις ιατρικές εξετάσεις. Η συμφωνία μεταξύ Μπέτις και Ρεάλ Μαδρίτης πάει πέρα απ'τα 15 εκατομμύρια ευρώ της ρήτρας και, όπως συνέβη στην περίπτωση του Theo, η πληρωμή της μεταγραφής θα γίνει σε τρεις δόσεις. Το ποσό που θα πληρώσει το λευκό club θα είναι περίπου 18 εκατομμύρια ευρώ. Έτσι, απορρίπτουν την πρόταση της Barcelona, η οποία προσπάθησε την τελευταία στιγμή να σταματήσει τη madridista υπογραφή.


Ο Ceballos θα'χει θέση στο ρόστερ του Ζιντάν κι αναμένεται, όπως έχει ενημερώσει η MARCA την περασμένη Πέμπτη, να ταξιδέψει στο Λος Άντζελες στις 20 μαζί με τους Marcos Llorente, Vallejo και Asensio. Εφόσον βρεθεί εκεί, θα'ναι ο μέσος αυτός που θα κερδίσει την εμπιστοσύνη του τεχνικού για να παίξει να και να μπει στα rotations.

Ο ανταγωνισμός στο χώρο του κέντρου θα'ναι μεγάλος με την ενσωμάτωση των Marcos Llorente και Ceballos. Κάποιος πρέπει να φύγει κι ο κύριος υποψήφιος για να αποχωρήσει απ'την ομάδα δεν είναι άλλος απ'τον James Rodriguez, ο οποίος περιέργως δεν έχει ενημερώσει τον σύλλογο επίσημα για την πρόθεσή του να φύγει, όπως άφησε να εννοηθεί τις τελευταίες μέρες της περασμένης σεζόν.

Lucas Vázquez και Kovacic είναι οι παίκτες για τους οποίους έχουν ρωτήσει περισσότερες ομάδες. Η Ρόμα θέλει τον canterano, ενώ ο Κροάτης έχει λάβει προτάσεις απ'την Ιταλία, αλλά και στις δύο περιπτώσεις κι εκτός αλλαγής της ιδέας της αθλητικής διαχείρισης και του ίδιου του προπονητή.


Η σελίδα της στήλης στο facebook:
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.