News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Luca Zidane στοχεύει στην πρώτη ομάδα

Σάββατο 8 Ιουλίου 2017

Του Jose Luis Calderon

Η έξοδος του Yáñez αφήνει μια ελεύθερη θέση στο ρόστερ κι ο νεαρός είναι μια επιλογή για να τον αντικαταστήσει

Το τέρμα της Μαδρίτης μπορεί να υποφέρει μια μικρή τροποποίηση ενόψει της επόμενης σεζόν. Ο Keylor Navas θα συνεχίσει κι επίσης κι ο Kiko Casilla, -παρά το ενδιαφέρον του Μπενίτεθ να τον πάρει στην Newcastle- , αλλά όχι κι ο Rubén Yáñez, ο τρίτος λευκός τερματοφύλακας στις δύο τελευταίες σεζόν.

Ο τερματοφύλακας αναζητά μια έξοδο καθώς έχει ήδη την έγκριση του συλλόγου κι εκκρεμεί το να βρει προορισμό. Μάλιστα, υπάρχει μια πιθανότητα ο Yáñez να μην ταξιδέψει ούτε καν στην περιοδεία για να επικεντρωθεί στην εξεύρεση της ομάδας. Θα'ταν μια μεταγραφή με οψιόν επαναγοράς και είναι αρκετά τα κλαμπ σε Ισπανία και Αγγλία που έχουν ενδιαφερθεί για τον canterano.

Η κατάσταση αυτή αφήνει ένα κενό στην θέση του τρίτου τερματοφύλακα κι εκεί είναι όπου μπαίνει ο Luca Zidane, μία απ'τις εναλλακτικές για να συνοδέψει τον Keylor και τον Casilla και που θα ταξιδέψει σχεδόν σίγουρα στην περιοδεία. Ο γιος του τεχνικού στοχεύει στην πρώτη ομάδα, αλλά δεν είναι η μόνη επιλογή. Ο συμπαίκτης του στην Castilla, ο Craninx, είναι επίσης ένας υποψήφιος.

Ο Yáñez αφήνει ένα κενό, αλλά επίσης και μια συζήτηση. Επειδή η αμφιβολία με τον Luca είναι να ξέρει τι είναι καλύτερο γι'αυτόν, το να παίζει στην Castilla ή να'ναι τρίτος τερματοφύλακας της πρώτης ομάδας και να μην έχει λεπτά, η οποία είναι η κατάσταση που βίωσε τις τελευταίες σεζόν ο Yáñez.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.