News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Η καλύτερη μεσαία γραμμή στον κόσμο

Σάββατο 8 Ιουλίου 2017

Του David G. Medina

Η άφιξη του Ceballos ενισχύει την περιοχή στην οποία η ομάδα του ΖΖ έχει περισσότερες παραλλαγές


Η άφιξη του Dani Ceballos ενισχύει, περισσότερο αν είναι δυνατόν, τη μεσαία γραμμή της Ρεάλ Μαδρίτης. Ο utrerano έρχεται για ν’ανταγωνιστεί στην περιοχή στην οποία η ομάδα του Ζιντάν έχει περισσότερες παραλλαγές, μέχρι το σημείο που λίγοι μπορούν να αμφισβητήσουν ότι πρόκειται για την καλύτερη μεσαία γραμμή στον κόσμο του ποδοσφαίρου.

Ας ξεκινήσουμε μ’αυτούς που ξεκινάνε τη σεζόν με την ταμπέλα των βασικών. Είναι οι Casemiro, Modric και Kroos, η τρίαινα κλειδί για την κατάκτηση των δύο τελευταίων Champions League. Και, στο χαρτί, οι άνθρωποι της εμπιστοσύνης του Zizou στο έτος που θα παλέψουν για το sextete. Οι τρεις τους έχουν αποδείξει ότι είναι σ’ένα εξαιρετικό επίπεδο και, το πιο σημαντικό στη Μαδρίτη, ότι είναι ικανοί να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων των μεγάλων αγώνων.

Αλλά υπάρχουν κι άλλα. Πολλά περισσότερα. Εκεί υπάρχει ο Isco, στον οποίο ο τραυματισμός του Μπέιλ άνοιξε μια θέση στο 4-4-2 στην τελική ευθεία της περασμένης σεζόν με μια εξαιρετική απόδοση. Κέρδισε τη θέση του βασικού ματσάρα με τη ματσάρα. Το να σταλεί στον πάγκο αυτή τη σεζόν θα’ναι μια δύσκολη απόφαση προς κατανόηση, από ένα Bernabeu που τον λατρεύει.

Αναδύεται επίσης η μορφή ενός Kovacic που ανταποκρίνεται πάντα όταν βγαίνει στο γήπεδο για να κάνει την δουλειά του Modric, του Kroos ή του Casemiro. Αρέσει στον Ζιντάν και συνήθως εκμεταλλεύεται κάθε ευκαιρία που του προσφέρει.

Επίσης πρέπει να υπολογιστεί ένας James ο οποίος βρίσκεται τώρα στη ράμπα της εξόδου αναμένοντας μια ομάδα να φτάσει στα 75 εκατομμύρια που ζητά η Μαδρίτη αλλά που προς το παρόν θα πρέπει να τεθεί υπό εντολές του Ζιντάν. Η πώλησή του είναι αυτή που έχει τις περισσότερες επιλογές τη σήμερον ημέρα.

Ο Asensio, ο οποίος μπορεί να παίξει στις τρεις θέσεις της επίθεσης, έχει επίσης προϋποθέσεις για να παίξει στη μεσαία γραμμή. Η ποιότητα και η συνδυαστική του ικανότητα τον μετατρέπουν σ’έναν παίκτη κλειδί σε οποιαδήποτε περιοχή.

Σα να μην έφτανε όλο αυτό, η Μαδρίτη έχει ενσωματώσει στον προαναφερθέντα Ceballos (ο οποίος έρχεται για να ξεκουράσει τον Modric, με τον οποίο μοιράζεται κάποιες τεχνικές ιδιότητες) και τον Marcos Llorente. Ο canterano επιστρέφει με γαλόνια έχοντας μετατραπεί σ’έναν παίκτη της Primera μετά το δανεισμό του στην Αλαβές. Θα’ταν ο ιδανικός αντικαταστάτης στον Casemiro, αλλά ο Marcos θα παλέψει για την θέση με τον Βραζιλιάνο, γνωρίζοντας τις σπουδαίες σωματικές, τακτικές και ποδοσφαιρικές προϋποθέσεις.

Η απόφαση θα’ναι ενός Ζιντάν που διαθέτει ένα μοναδικό οπλοστάσιο, αλλά που θα πρέπει να επιλέγει κάθε παιχνίδι μεταξύ πολλών εκ των καλύτερων μέσων στον κόσμο.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:




Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.