News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Dani Ceballos επιλέγει να παίξει για την Ρεάλ Μαδρίτης

Σάββατο 8 Ιουλίου 2017

Του Alonso Castilla

Σκληρό χτύπημα για τη Μπαρτσελόνα

Ο μέσος της Μπέτις έχει πάρει ήδη μια απόφαση και δεν είναι άλλη απ'το να ντυθεί στα λευκά για να παίξει υπό τις εντολές του Ζιντάν. Ένα άλλο χτύπημα για τη Barcelona

Μετά τη συνάντηση πριν από λίγες μέρες με την διοίκηση της Μπέτις, είπε ότι σε κανά δυο εβδομάδες θα'λεγε κάτι. Αλλά όχι, έχει ήδη λάβει μια τελική απόφαση. Ο Dani Ceballos θα παίξει στη Ρεάλ Μαδρίτης, ένα άλλο σκληρό χτύπημα για τη Barcelona. Οι δύο μεγάλοι μπήκαν σε πόλεμο για τον ταλαντούχο μέσο της Utrera, ο οποίος τελικά επέλεξε να παίξει ντυμένος στα λευκά υπό τις εντολές του Ζιντάν. Ανακηρυγμένος πρόσφατα ως ο καλύτερος παίκτης στο Ευρωπαϊκό Κ 21, ο παίκτης είχε περισσότερες προσφορές, αλλά τελικά επέλεξε το Santiago Bernabeu ως νέο σπίτι στο οποίο θα κατοικεί από τώρα.

Η επισημοποίηση της επιχείρησης θα συμβεί σύντομα, καθώς η Ρεάλ Μαδρίτης ξεκινά την προετοιμασία την Δευτέρα κι ο Ζιντάν θα'θελε να μάθει όσο το δυνατόν συντομότερα, αν ο Ceballos θα αποτελεί μέρος των στρατευμάτων του προσεχώς. Αν και θα ξεκινήσει την προετοιμασία λίγο αργότερα, έχοντας υπάρξει σε δράση μέχρι πριν από λίγες ημέρες, ο Γάλλος προπονητής ήθελε να'χει ξεκάθαρο ότι ο Dani θα'ναι μέρος του ρόστερ του, αν και θα ενταχθεί στη δραστηριότητα λίγες ημέρες μετά τους νέους συμπαίκτες του. Η λευκή αποστολή ταξιδεύει αμέσως στις Ηνωμένες Πολιτείες, όπου το ρόστερ θα πραγματοποιήσει την πρώτη φάση των προπονήσεων του ποδοσφαιρικού έτους, συμπεριλαμβανομένου κάποιου φιλικού αγώνα.

Ο Dani Ceballos θα υπογράψει με τη Μαδρίτη ένα συμβόλαιο μακράς διάρκειας και οι αμοιβές του θα'ναι ανάλογες με την αξιολόγησή του, σε ξεκάθαρη άνοδο το τελευταίο έτος. Ο Florentino Pérez ξεκίνησε μια πολύ ξεκάθαρη στρατηγική κατά τα τελευταία χρόνια, ποντάροντας στα νέα ταλέντα που βγαίνουν στην Ισπανία, κι επίσης και στο εξωτερικό. Κι ο Σεβιγιάνος είναι ένας απ'τους πιο ανερχόμενους παίκτες που έχει ακμάσει στη χώρα μας τα τελευταία χρόνια. Ο λευκός πρόεδρος δεν ήθελε  να του ξεφύγει, όπως και στην περίπτωση του Marco Asensio, ένα στοιχείο που καλείται να γίνει ένας αστρικός πρωταγωνιστής στο ποδόσφαιρο της χώρας μας τα επόμενα χρόνια.

Κατανομή των προσπαθειών

Η Barcelona δέχεται ένα ακόμα χτύπημα μεγάλης έντασης. Είναι αλήθεια ότι έχει ανανεώσει τον Μέσι, κλειδί για το μέλλον της ομάδας και του ιδρύματος, όπως είναι επίσης αλήθεια ότι δυσκολεύεται πολύ να ενισχύσει το ρόστερ της με τα επιθυμητά στοιχεία. Ο Dani Ceballos είχε μετατραπεί σ'ένα πολύ ξεκάθαρο στόχο μετά την τελευταία σεζόν που κατέστη σαφές ότι η ομάδα δεν έχει το βάθος για να ανταγωνιστεί, πάνω απ'όλα με τη Ρεάλ Μαδρίτης, κι άλλους μεγάλους της Ευρώπης. Ο Josep Maria Bartomeu, πολύ εκτεθειμένος στην azulgrana κοινωνική μάζα, ολοκληρώνει μια νέα απογοήτευση.

Αντίθετα, η Ρεάλ Μαδρίτης ενισχύει ακόμα περισσότερο το ήδη ισχυρό της ρόστερ μ'έναν παίκτη τεράστιας ποιότητας, έναν μέσο που θα λάμψει στο παιχνίδι της ομάδας, κι επίσης έτσι ώστε τα rotations του Ζιντάν, βασικά την περασμένη σεζόν, να παραμείνουν θεμελιώδες κομμάτι στο DNA της ομάδας. Ο Γάλλος προπονητής είχε πάντα πολύ σαφές ότι έπρεπε να προφυλαχθεί η σωματική διάπλαση των πιο σημαντικών παικτών του, ξεκινώντας με τον Κριστιάνο Ρονάλντο, για να αντιμετωπίσουν την τελική φάση της σεζόν σε καλή κατάσταση, το οποίο πέτυχε ξεκάθαρα. Το νταμπλ έχει πολλή σχέση με τη διαχείριση του χρόνου που βρέθηκαν όλοι οι παίκτες στον αγωνιστικό χώρο.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.