News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Tejero και Quezada προστίθενται στους νεαρούς που θα ταξιδέψουν στην περιοδεία στις ΗΠΑ

Σάββατο 8 Ιουλίου 2017

Του José Félix Díaz, αρχισυντάκτη της Marca

Οι δύο παίκτες της Castilla, στην αποστολή της ομάδα του Ζιντάν για την προετοιμασία


Ο Ζινεντίν Ζιντάν θα’χει 23 μέρες μπροστά του για να διαμορφώσει τα νέα προϊόντα της la fábrica του Valdebebas κατά τη διάρκεια της παραμονής στο Λος Άντζελες. Ο Γάλλος έχει αποφασίσει να’ναι μαζί με την πρώτη ομάδα κατά τη διάρκεια της περιοδεία στις ΗΠΑ και, ως εκ τούτου, με ξεχωριστή παρακολούθηση στην δουλειά τους, οι νεολαίοι Manu Hernando, Óscar Rodríguez, Franchu και Dani Gómez. Ενώ απ’την Castilla θα’ναι ο Álvaro Tejero κι ο Luismi Quezada, αυτοί που θα χρησιμεύσουν ως βοήθεια στην καθημερινή εργασία των σημερινών πρωταθλητών Ευρώπης.

Ο Luca Zidane θα συνοδεύσει την ομάδα ενώπιον της σχεδόν βέβαιης αποχώρησης του Rubén Yáñez, παίκτη που είναι κοντά στο κλείσιμο της εξόδου του σε αναζήτηση λεπτών. Η Βαγιαδολίδ φαίνονταν να’ναι ο προορισμός του, αλλά η επιχείρηση δεν έχει κλείσει μπροστά στην εμφάνιση κάποιων της Πριμέρα, ενδιαφερομένων για τις υπηρεσίες του.

Ο στόπερ Manu Hernando (στην Ρεάλ Μαδρίτης απ’το 2010) έχει υπάρξει ζωτικής σημασίας στο τρεμπλ που έκανε ο Guti στον πάγκο της Juvenil Α. Στη madridista οντότητα βλέπουν στον αμυντικό ένα πρότζεκτ παίκτη της πρώτης ομάδας, ως εκ τούτου ο Ζιντάν θέλει να τον παρατηρήσει λεπτομερώς. Ο Óscar Rodríguez (στην λευκή ομάδα απ’το 2009), που ανανέωσε στο προηγούμενο στάδιο της λευκής cantera, έχει μετατραπεί στον παίκτη της μόδας μέσα στη λευκή fábrica. Είναι ο νεαρός απ’τον οποίο περιμένουν όλοι κάτι διαφορετικό όταν παίζει. Η ικανότητά του στις στημένες φάσεις είναι το κύριο σημείο υπέρ του.

Ο Αργεντινός Franchu (στην Ρεάλ Μαδρίτης απ’το 2008) είναι ο άνθρωπος για τα πάντα. Δεξιοπόδαρος, αλλά συνηθισμένος να παίζει στην αριστερή πλευρά, έχει δουλειά κι επαρκή ποιότητα για να προκαλέσει κίνδυνο στο αντίπαλο τέρμα. Την ισχύ των tricampeones κλείνει ο επιθετικός Dani Gómez (madridista απ’το 2011). Το 9 έχει μετατραπεί στο σημείο αναφοράς του σκοραρίσματος της ομάδας με επικεφαλής τον Guti.

Απτην Castilla θαναι οι Tejero και Quezada. Ο πρώτος ξέρει ήδη πως είναι να παίζει στην πρώτη ομάδα και οι δύο τους είναι κάποιοι ειδικοί γνώστες του Valdebebas. Ο πρώτος ήρθε το 2005 κι ο δεύτερος τέθηκε στα λευκά madridista ένα χρόνο αργότερα.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.